Telegram Ve Coinex'dan Yarım Gün İş İçin Yanılttılar

09 Ekim 2023 16:31

Beni davet edilen bu uygulamayı kabul ettim ama benden fazla para istediler ben aptallıkla yatırdım. Sürekli istendi şu görev bitecek alacaksın diye diye 300 bin civarında para gönderdim bende maalesef uyanmadım habire göndermeye çalıştım. En sonunda meblağ büyüyünce yok vip kanal aç 100 bin lira gönder açalım paranı gönderelim dediler. Ben tıkandım her bankadan kredi kullanarak parayı kurtarmaya çalışırken daha batağa sürüklendim yalnız sistemde gördüğüm parayı çekemedim artı halen uğraşmaktayım Yeni baktığımda sıfırlanmış hesap haksızlık yaptıklarını düşünmekteyim. Yardımcı olun lütfen savcılığa da şikayet edeceğim.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Ahmet
Ahmet

Bende aynı durumu yaşıyorum. Para transferindeki isimler var elimizde IBAN numaralarıyla beraber. Bir sonuç çıktımı sizden. Nasıl bu duruma kandık anlatamıyorum

Egemen
Egemen

Bende aynı mağduriyeti yaşıyorum. Sepa denen bir programda biriken param var. Paramı alabilmem için vergi ödemesinin yapılması gerektiğini söylüyorlar. Yani bir de vergi için benden para alıp, onunda üstüne oturacaklar. Bende de huzur kalmadı. Nasıl kandım bu işe. Telegramı her daim şikayet edelim. Yabancı sitelerde de. Sonuç alabilir miyiz bilemiyorum. Yaptığım şikayetler sonucunda sonuç alabildin mi?

Hayır maalesef

Durum nedir acaba

Sinem
Sinem

Merhaba ne yaptınız acaba bende geçen hafta Pazar günü aynı sizin gibi kredileri çektim battım salı günü savcılığa dilekçe verdim 100 bine yakın param gitti o kadar üzgünüm ki anlatamam 🤦🏼‍♀️ umarım alabilirim ve bizim gibi mağdur insanlar alırlar paralarını geriye

Rabia

Sinem Hanım merhaba, Kasımdan bu yana 1 yıl geçti savcılıktan bir sonuç çıkmadı mı?

Rabia

Merhaba, paranızı alabildiniz mi acaba?

Gelişme var mı Sinem hanım

Zineti
Zineti

Evet şu an bende battım şimdi de vergi diyorlar öde al paranı parayı kurtarmak için battım

Yasemin
Yasemin

Aynı şeyi yaşadım görev görev dediler yatır yatır bitmedi diğer insanlar gerçekmi botmu bilemedim beni batırdı en son görevde yatırmadım yok sen baz geçersen gruptaki herkes kaybeder vs hesabı sildim direk nasıl kandım hiç anlamadım inşallah daha sonradan başıma iş açılmaz

03 Mart 2024 18:10

13 Mayıs 2024 15:57
Telegram AVM Ek Gelir Merkezi Mağdurum
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 21:53