Telegram Üzerinden Yaşadığım Mağduriyet!

Anonim
08 Temmuz 2024 00:07

07.07.2024 tarihinde Telegram üzerinden bir kişi tarafından şantaja uğradım ve Telegram'ı kaldırdım. Bundan sonraki süre zarfında hesabımda gerçekleşecek olan her türlü yasal ya da yasa dışı faaliyetler; numaramın kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılan sesli ya da yazılı mesajlar ya da ses kayıtları aracılığıyla gerçekleştirilecek görüşmeler; yasal ya da yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para transferi, link paylaşımı; hakaret, tehdit içerikli paylaşımlar; suçlayıcı ya da aleyhte konuşmalar; bilgi alışverişi; yasal ya da yasa dışı eylemler; durumlar; konumlar; insanlar, para, silah, mülk, şirket, miras, hesaplar üzerine yapılacak ticaretler ve tehdit, intihar gibi bilgi aktarımlarından; adımın ve soyadımın lekelenmesinden ve suçlanmasından sorumluluk kabul etmediğimi kamuoyuna duyururum. Herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmediğimi beyan ederim. Benim ya da başkasının profil fotoğrafının herhangi bir yerde kullanılmasından ve sahte hesaplarda telefon numaramın kullanılmasından doğacak her türlü olaydan da sorumlu olmadığımı ifade ederim.

Telegram Hesabım Çalındı, Eski Oturumları Sonlandıramıyorum!

Volkan
17 Eylül 2024 22:19

25 Ağustos 2024 13:40

22 Ağustos 2024 05:27

24 Ağustos 2024 18:57
Erol sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 09:53