Telegram Üzerinden Yanıltmaca Tehlikesi

16 Ekim 2024 12:26

Telegram aracılığıyla 'görev yap kazan' üzerinden bana 16 Ekim 2024 günü ulaşıldı. Telegram kanalında gruba katılarak para kazanabileceğim söylendi. Ben de kabul ettim, karşılığında sadece isim, soy isim, yaş ve IBAN bilgilerimi aldılar. Ben de bundan bir şey yapamazlar, yanıltıcı değildir diyerek verdim.

Bunları beğenmem istendi. Her üç beğeni için 100 TL olduğunu, günlük 5.000 ve 20.000 arası para kazanabileceğimizi söylediler. Ancak daha sonra belli bir miktarda para yatırmamı ve görevi tamamladıktan sonra %30 kar kazanacağımı söylediler. Ben de kabul etmedim. Araştırdım ve şikayetvar.com'da şikayetler olduğunu gördüm ve bu kanala güvenmediğim için hiçbir şekilde adıma yapılmış otel rezervasyonunu kabul etmiyorum. Adıma çıkarılacak olan borcu kabul etmiyorum. Bundan telegram sorumludur.

Burada vermiş olduğum bilgilerim kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket, arsa, çek, senet, yasal olmayan bahis oyunları veya yasa dışı bir işlemin kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim.

Benim ve ailem adına yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu durumdan tamamen telegram sorumludur. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. 16.10.2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Bende ALJ digital tarafından adıma açılacak hesap ve kredi başvuru her turlu cek senet ve ıslak imzam olmayan hiçbir oluşumu kabul etmiyorum

İlker
İlker

Aynısı benim başıma geldi ben maalesef sizin kadar akıllı çıkamadım para mı kaptırdım ama soruşturma başlattım takibini yapıyorum. İnşallah sonuç alabilirim.

Bende paramı kaptırdım. Savcılığı şikayet te bulundunuz [email protected] Adres ın den bana ulaşabilir misiniz

Necati
Necati

Aynısı benimde başıma geldi. Davanın sonucu ne oldu. Paranızı alabildinizmi? Bunlar telegram üzerinden daha devam ediyorlar.

Ceylan

Umarım en kısa zamanda iyi bir sonuç alırsınız. Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.

Özkan
Özkan

Ulaştıkları numarayı iletir misiniz?

Merhaba bankada numarayı iletebilirmisiniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

Merhaba bende mağdurum bana da numarayı gönderebilirmisiniz

09 Ekim 2024 09:47

Barış