Telegram Reklamından Para Kazanma

Telegram Reklamından Para Kazanma
19 Temmuz 2024 15:36

Bana İlk önce WhatsApp üzerinden, video izleyerek para kazanma teklifi sunulan bir mesaj aldım. İşi denemek istediğimi söyledim ve Telegram'a yönlendirildim. Imdb'de videoları izleme görevi verildi. İlk videoda 50 TL Görev başına 30 TL verildi Sadece onar saniye fragmanı izleyerek para kazanmanın heyecanıyla o anda fark edemediğim asıl tehlikeli nokta şu :bana yaptıkları her ödeme sonrası dekontu göndermemi istediler ve bunu telegram'daki çalışma grubunda da paylaştılar. İstenen IBAN bilgilerimle ilgili yaşanabilecek yanıltma riskine karşı, rızam olmadan adıma yapılacak herhangi bir işlem, borçlanma, alım-satımlardan kesinlikle sorumlu olmadığımı buradan beyan ediyorum. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp Telegram uygulamasının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, IBAN'ım ve isim soy isim dahil dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin başkalarıyla paylaşılmasından dolayı üzerime borç yüklenmesinden kesinlikle sorumlu değilim. Ayrıca, benim iznim ve imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık işlemini veya diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim.

Telegram Medya Part İs

Nazlı