Telegram Film İzle Para Kazan

Furkan
06 Mart 2024 15:14

+234 816 174 3257 numarasıyla WhatsApp üzerinden tarafıma ulaşan bir kişi, YouTube.com ve Google®'de film izleyerek para kazanabileceğimi ve film başına 50 TL gibi bir ücret ödeneceğini söyledi. İstenen IBAN bilgilerimle ilgili yaşanabilecek yanıltma riskine karşı, rızam olmadan adıma yapılacak herhangi bir işlem, borçlanma, alım-satımlardan kesinlikle sorumlu olmadığımı buradan beyan ederim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp® ve Telegram® uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. 5 Mart 2024 tarihinde 'Görev yap para kazan' şeklinde bir WhatsApp numarası tarafından, tamamen yasal bir iş yaptıklarını söyleyerek Telegram'ı indirmemi ve orada işle ilgili danışman sıfatlı bir kişinin yardımcı olacağını, onları kişisel rehberime eklememi ve verilecek görevleri beklememi söylediler. 50 TL gönderdiler. Bu nedenle, IBAN'ım ve isim soy isim dahil dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin başkalarıyla paylaşılmasından dolayı üzerime borç yüklenmesinden kesinlikle sorumlu değilim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp, Telegram ve Google Haritalar uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, benim iznim ve ıslak imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık işlemini veya diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim.

Tunahan
10 Haziran 2024 00:04