İlkay
31 Mart 2024 23:00

Bu telegram kanalı, ENA coin adresi vererek insanları mağdur ediyor; coinlerde satış yapılamıyor ve hata veriyor. Acilen bu kanalın sahipleri hakkında yasal işlem başlatılmalıdır. Tek taraflı bir mağduriyet değil, toplum suçu işlenmektedir. Savcılığımızın bu konuyla bir an önce ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

profile profile profile

Yorumlar (22)

Murat

Ena da benimde 1000, $ gitti. Şu an yapılabilecek bir şey yok hesabı boşaltmışlar belki ilk anlarda uyansak geri swapla alırdık crypto Zeus telegram kanalından tokadı yedik bizde

Yusuf

Arkadaşlar başarabilen var mı yardımcı olursanız seviniriz kafayı yiyeceğim ya ena ağzımıza etti

Burak

Bence artık yapamayız üzgünüm.

Burak

Aynı şekilde bende mağdurum Binance müşteri hizmetleriyle görüştüm eğer bu para geri dönse anında size geri döndürürdük dedi hatta müşteri hizmetlerindeki görüştüğüm personelin ismi Ufuk bey. Yatırdığım meblağ da az bir para değil... Savcılık kanalına başvurulsa bir şey çıkarmı arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım. Bu adam hala telegram kanalında insanları yanıltmaya çalışıyor. Ses verin!

Osman
Osman

Binance'ye Güvendik Orada o İşlemi Yaparken Uyarı Gelseydi Yatırdığınız Para Başka Hesaba Gidiyor onaylıyor musunuz Diye o Zaman Uyanırdık Biz Binance Hesabına Yatırıyoruz Sandık

Yusuf

Burak bey lütfen yardımcı olur musunuz nasıl yaptınız

Halil

Nasıl yapılıyor başka bilgisi olan var mı

Fatih
Fatih

Aynı şekilde bende bu durumu yaşıyorum nasıl yapmamız gerekiyor bilen varsa acil yardım lütfen

Emre
Emre

Başarabilen arkadaş var mı

Komple transfer yap web3 hesabına biz başardık inşallah sizde başarırsınız

Arkadaşlar web3 cüzdanınıza almanız bir şey değiştirmiyor coini hiçbir şekilde satamıyorsunuz.

Burak

Burak bey bir cevap verirmisin lütfen mağduruz nasıl yapılıyor bir yerden bize iletişim bırak mağdur olan çok.

Murat

Kardeşim nasıl yaptın bir anlatsana bizde mağduruz

Nasıl yaptın anlatsana

Nasıl yapılıyor

Safiye
Safiye

Abim nasıl yaptın bir cevaplarsan

Hasan

Burak bey Allah rızası için bir dönüş yapın

Hasan

Burak bey yardımcı olur musunuz çok zordayım Lütfen rica ediyorum. Ramazan ayında çok dua ederim.

Nasıl komple detaylı anlatirmisiniz

Ne kadar kaptırdın. Savcılığa. Verdin mi

03 Nisan 2024 10:00

02 Nisan 2024 16:35
Telegram Yatırım Grubu Mağduriyeti: Güven Kaybı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
17 Nisan 2024 22:34