Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
11 Mayıs 2024 11:07

22 Mayıs 2024 22:27

Teksüt kaşar peyniri aldım fakat tarih geçmemesine rağmen aşırı değişik bir tadı var. İlk ısırıkta normal ancak ikinci ısırıktan sonra acayip bir kimyasal tat geliyor. 1 saattir bu tat ağzımda. Bunun sebebi nedir? Umarım zehirlenme gibi bir şey olmaz. Teksüt markası ürünlerini severek içime sinerek alıyordum ama bu durum beni çok üzdü. İlgilenilmesini bekliyorum. Şeklinde bir şikayette bulunmuştum. Teksüt beni arayarak kaşar peynirini eve gelip alacaklarını söylediler ve bende 2 haftadır peyniri bekletiyorum. Geçen gün birisi aradı İstanbul Kadıköy'deyim peyniri almaya geldim dedi ancak ben adres bilgimi Edremit ilçesi Kadıköy Mahallesi olarak vermiştim. Yani sizi beklemek yerine keşke BİM'e gidip iade yapsaydım şaka gibisiniz

Ek
Ek
11 Mayıs 2024 17:54 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle yaşattığımız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürün incelemesi yapılarak gerekli önlemler tarafımızdan alınacaktır. Hassasiyetiniz ve duyarlı davranışınız için teşekkür ederiz.

Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

Ahsen
24 Mayıs 2024 20:22
Arzu sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 12:45
"Merhabalar öncelikle ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum. Firmadan Gülşah hanım iş yerime kadar gelip gerekli açıklamaları yaptı. Hediyeleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum."
Teksüt Kaşar Peyniri Kimyasal Tat
Sevil sonuçtan çok memnun

Sevil
08 Eylül 2023 11:06
"İlginiz için teşekkür ederim"
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
08 Ekim 2024 11:34
"Hediye ve ilginiz için teşekkürler"
Teksüt Kaşar Peynirinde Kötü Koku ve Tat Sorunu
Teksüt Kaşar Peynirinde Kötü Koku ve Tat Sorunu