Tekno Deposu Sipariş İptali Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ömer'in Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü ilgilerinden dolayı Reyhan hanıma ve tekne deposu firmasına teşekkür ederim

N11 üzerinden Teknodeposu firmasından 3 Mayıs'ta bir ürün sipariş ettim. 1 saat sonra siparişi iptal ettim; ancak 3 Mayıs'tan beri siparişin iptalinin onaylanmasını ve ücret iademin acil olarak yapılmasını istiyorum. N11 canlı destek ile görüştüğümde, bana beklemem gerektiği ve mağazanın onay vermesi gerektiği söylendi. 3 Mayıs'tan beri ödemem bloke edilmiş durumda. N11 ve Teknodeposu firmasından şikayetçiyim.

10 Mayıs 2024 12:47

N11 üzerinden Teknodeposu firmasından 3 Mayıs'ta bir ürün sipariş ettim. 1 saat sonra siparişi iptal ettim; ancak 3 Mayıs'tan beri siparişin iptalinin onaylanmasını ve ücret iademin acil olarak yapılmasını istiyorum. N11 canlı destek ile görüştüğümde bana beklemem gerektiği ve mağazanın onay vermesi gerektiği söylendi. 3 Mayıs'tan beri ödemem bloke edilmiş durumda. N11 ve Teknodeposu firmasından şikayetçiyim. Firma daha sonra iletişime geçti ancak gecikmeden kaynaklı almadığım ürünün taksiti 6233 TL bu ayki ekstreme yansıdı bunu ödemem gerekiyor

7 Mayıs 2024 12:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız durum için özür dileriz. Teknodeposu olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Siparişinizin kargoya teslim edilip yola çıktıktan sonra iptal talebinde bulunduğunuzu gördük. Hemen gerekli kontrolleri yaparak kargo firması ile iletişime geçtik ve paketin geri getirilmesi için talepte bulunduk. Aynı zamanda N11 müşteri hizmetleri ile de görüşerek paketin bize ulaşmadan iptal talebinize karşı nasıl bir aksiyon alabileceğimizi tartıştık. Kargo firması paketi bize iade ettiği anda, en geç 1 saat içerisinde sipariş iptal talebinize cevap vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

8 Mayıs 2024 13:14

Mağaza şikayetten sonra tarafımla iletişime geçti ve mağduriyetim giderildi teşekkürler

Merhaba, Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra iptal talebi açtığınız için sistem üzerinde ürün kargoda göründüğü için bizim iptal etme yetkimiz bulunmamaktadır efendim, talebiniz üzere işlemlerinizin hızlanması için N11 ve Yurtiçi Kargo firması ile hemen iletişime geçtik süreci hızlandırmak istedik ürün tarafımıza teslim edildikten sonra da sistemden hemen aksiyon alabilmemiz için gerekli yetkiler geldi ve hemen sipariş iptal talebinizi onayladık, bunun dışında ki bütün süreçler firmamızın kontrolünde değildir ödemeniz ile ilgili bütün sorumluluk N11 pazaryerine aittir durumun düzeltilmesi için N11 müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir. Öncelliğimiz her zaman siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olmuştur fakat yaşamış olduğunuz durum bizim kontrolümüzde olmadığı içinde N11 müşteri hizmetler ile iletişime geçmenizi rica ederiz, anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler

26 Aralık 2024 14:30

N11'de İptal Edilen Sipariş Ve İade Sorunu

Talha
15 Kasım 2024 15:58231

N11 üzerinden imfelektronik mağazasında sipariş verdiğim telefon siparişim iptal edildi ve hiçbir gerekçe gösterilmedi. ...

N11 Sipariş İptali Ve İletişim Sorunu

İbrahim
4 Kasım 2024 18:28393

N11 den sipariş ettiğim ürün kargolanmadı ve 2 gün önce yazdığım mesaja mağaza cevap yazmadı. Bende bu yüzden siparişimi...

Gökhan
21 Şubat 2024 19:2910.773

"Şikayet kaydından hemen sonra firma yetkilisi telefonla irtibata geçti. Sorunu hemen çözmek için fazlasıyla yardımcı oldu ve ilk talep ettiğimiz şekilde iade gerçekleştirildi. Süreçte N11'in eksik bilgilendirmesinden ve ilgisizliğinden kaynaklanan bir iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum."