Teka Tost Makinesi Almak Pişmanlıktır

23 Temmuz 2024 10:41509
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
Beklemediğim kadar ilgi alakalı davranıldı teşekkürler

Teka marka almış olduğum tost makinesi henüz 1 ay bile olmadan bozulmuştur. Yapılacak işlem çok basit olmasına rağmen servise götürdüğüm üzerinden ortalama 20 gün geçti.

Ne bir arayıp bilgi veren var ne de müşteri temsilcisinden doğru düzgün bir bilgi veren. Bu dakikadan sonra asla Teka markası ürün almam.

23 Temmuz 2024 11:01 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Sn. Mahmut C. Şikayetiniz bizim için son derece önemlidir. Mümkün olan en kısa sürede yardımcı olabilmek için sizinle iletişime geçilecektir. Siz de arayıp bilgi almak isterseniz hafta içi mesai saatlerinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar Çağrı Merkezimizden bizimle irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz, sayfamızdaki iletişim formunu doldurarak şikayetinizi yazabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

24 Temmuz 2024 14:35

Sn. Mahmut C. Şikayetiniz ile ilgili yardımcı olabilmek maksatlı aradık fakat maalesef size ulaşamadık. Soruna en kısa sürede çözüm üretebilmek amacı ile tekrar arayacağız. Teka markalı ürünler ve satış sonrası hizmetlerimizle ilgili sorunlarınızı, çözüm önerilerinizi, düşüncelerinizi hafta içi mesai saatleri içerisinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar bizimle irtibat kurmanızı önemle rica ederiz. Dilerseniz, iletişim formunu doldurarak şikayetinizi bize yazabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 15:04

Beklemediğim kadar ilgi alakalı davranıldı teşekkürler

Tost Makinesi Tamiri İçin Haftalarca Bekletildim, Bilgi Alamadım

Ramazan
Ramazan
27 Haziran 2025 14:05313

"Biraz gecikmeli olsa da geri dönüş için teşekkür ederim. Sorunum halloldu telefon edilir edilmez."

Tost Makinesi Kabusu: Menteşe Koptu, Servis Bekletiyor

28 Şubat 2025 10:172.657

Teka'dan tost makinesi aldık. Evimize zor zahmet para verip aldığımız cihaz bizi resmen rezil ediyor. 1,5 aylık ürünün ü...

1 Destek

Tümünü Gör
Teka Servis Hüsranı!

Teka Servis Hüsranı!

Melike
Teka HL 870 Fırın Camımı 5 Aydır Tedarik Edemiyor!

Teka HL 870 FırınCamımı 5 Aydır Tedarik Edemiyor!

Fatma
Teka A DW 605 S Model Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu!

Teka A DW 605 S ModelBulaşık Makinesi Paslanma Sorunu!

Şahin
Çalışmayan Teka Marka İndüksiyonlu Ocak