Ted Okulları Üsküdar Koleji Memnuniyetsizliği

16 Haziran 2023 15:56

Ted Üsküdar koleji sınıflarda kız öğrencilerin masalarına saçma şeyler konulan, velilerin ekonomik güçlerine göre sınıflandırıldığı ismi okul ama kendisi öyle olmayan bir kurum. Okul geçen yıl açıldı. Kurumsallıktan bir haber olan okul. Velinin parası varsa Range Rover, BMW' ye biniyorsa çocuğunuz her şeyi bu okulda yapabilir. Sıkıntı yok.

Ted ismini sadece marka olarak kullanan ama içi boşaltılmış bir eğitim anlayışı ile hizmet veren bir okul. Bu okulda hazırlık sınıfına kaydettiğim oğlum okul rehberlik öğretmeni a*** hanım tarafından mağdur edildi. Hedef gösterildi.

Haksız ve yersiz ithamlarla çocuğumuz okulda bilinçli bir şekilde kasten itibarsızlaştırıldı. Tamamen rehberlik öğretmenin kişisel hırsı nedeniyle oğlumuz mobbing ve psikolojik şiddete maruz kaldı. Suç duyurusunda bulunduk. Sonucu da yazacağım. Eğitimin e' si yok.

profile profile profile

Özlem
Özlem

Okulda çalışan bir öğretmenin çocuğu tarafından her gün çocuğum eve bir yerine bir şey olmuş geliyor, öğretmen anne devamlı çocuğunun yanında olduğu için çocuğum bir değil iki kişiyle baş etmeye çalışırken, psikolog a hanımın yorumu ; diğer çocuğun lider ruhlu olmasıymış. Kitaplara geçecek bir yorum. Çocuğumu itibarsızlaştırmanın dışında, başına geleni anlatabileceği tek yer rehberliğinde çocuğu yalnız bırakmış olması çok üzücü. Ne kadar yazık bu kadar yatırım yapılmış bir okulun iki çalışanı kendisine verilen yöneticilik gücünü eşit kullanmaması.

TED Üsküdar Koleji Memnuniyetsizliği!

13 Eylül 2023 14:38
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ted Okulları Pişmanlığı

13 Mayıs 2025 16:40