Ramazan sonuçtan çok memnun

Tecno Spark Pro 10 şarj sorunu ve OTG hatası

05 Ekim 2024 11:50
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Telefonum Tecno Spark Pro 10 OTG sorunu var ve sürekli ekrana çıkıyor ve şarj aletini algılamıyor. Telefonu kapatınca şarj oluyor. Farklı şarj aletlerini denesem de yine de şarj olmuyor. Bu konu hakkında ilgilenmenizi istiyorum. Tecno Türkiye yetkilileri, yardımcı olursanız sevinirim.

07 Ekim 2024 09:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

07 Ekim 2024 13:13
Ramazan
07 Ekim 2024 14:29

Teşekkürler

07 Ekim 2024 17:10

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Yücel

Yaklaşık 5 ay önce satın aldığım Tecno Spark 20 Pro marka telefonumun süper şarjı kendiliğinden bozuldu normal şarja döndü o da saatlerce şarja takılı olmasına rağmen zar zor doluyor ayrıca OTG hatası vererek sürekli ekrana geliyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

18 Ağustos 2024 00:48
Tecno Mobile Tecno Spark 7t OTG Ve Şarj Sorunu