12 Temmuz 2024 14:542.014
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
Bu kadar çabuk geri dönüş yaptığınız için size teşekkürlerimizi sunuyorum

Merhabalar, benim kullandığım Tecno Spark 10 Pro'da USB çalışmıyor. Bilgisayara takıldığında sadece şarj oluyor ve hiçbir şekilde bunu görmesini veya açılmasını sağlayamadım. Bu sadece benim cihazımda değil, çevremdeki benimle aynı telefonu kullanan kişiler için de geçerli. Bunu açmanın bir yolu var mı ya da bu tekniksel bir sorun mu? En kısa sürede dönüş yapacağınızı umuyorum. Şimdiden teşekkürler.

12 Temmuz 2024 14:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Temmuz 2024 16:23

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Temmuz 2024 16:26

Bu kadar çabuk geri dönüş yaptığınız için size teşekkürlerimizi sunuyorum

12 Temmuz 2024 16:30

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Mahmut
Mahmut
Şikayeti Çözüldü
19 Ocak 21:30

Aynı sorunu yaşıyorum ve acil çözüme ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor