15 Şubat 2024 16:03

Vatan Bilgisayar'dan 24.09.2022 tarihinde Tecno Pova telefon aldım. 1 yıllık garantisi bitmeden birden fazla sorunla karşılaştım. Bunlardan en önemlisi telefonun bir anda durduk yere kapanması ve birini aradığımda siyah ekran olmasıydı. Aynı şekilde arandığımda da ekran kararıyor ve herhangi bir işlem yapamıyordum. 22.07.2023 tarihinde teknik servise iletilen telefonum geldi, fakat sorunlarım çözülmemişti bunun üzerine daha detaylı inceleneceği taahhüt edilerek tekrar servise iletildi ve yine sonuç alınmazsa değiştirilebileceği söylendi. Tekrar servise giden telefonum aynı sorunlarla geldi. Telefonumu kullanamıyorum ve başından beri kronik, çözülmeyen bir sorunu olduğunu düşünüyorum ve değiştirilmesini talep ediyorum.

15 Şubat 2024 16:36 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Şubat 2024 17:23

Efege
Efege

Tecno marka bir telefonla yorum yazıyorum ve arama yaptığım sırada benimde telefonumun ekranı kapanıyor Ön kamera bölümünün oraya biraz baskı uygulayarak ekran geri açılıyor sebebi ise benim ekranımın kırık olması ve kamera sensörünün yediği baskı nedeniyle ekranı kapatmasıdır bu ne kronik bir sorun ne de şirket ve diğer tecno marka telefonlarda bulunan bir sorundur aynı şekilde diyelim ekranınız kırık değil fakat gene arama yaparken ekran mı kararıyor telefonu en az bir kere bile yere düşürseniz bu sorunu yaşamaya başlarsınız sensörün çok dayanıksız olması yüzünden bu sorun yaşanır teknik servise bizzat gidip telefonda devam eden sorunu yüz yüze göstererek anlatmak daha iyi olacaktır tecno marka bir telefon alın aldırın

Esra sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 12:58
"İlgi ve alakaları için teşekkür ediyorum."

Yeni Alınan Telefonun Ön Kamerası Tamamen Çalışmıyor Mağduriyet Yaşıyorum

17 Eylül 2025 15:48
yeni-alinan-telefonun-on-kamerasi-tamamen-calismiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:19