Tecno Mobile Tecno Pova Neo LE6h Kayıt Sesi Ve Mikrofon Sorunu Psikolojim Altüst

17 Temmuz 2024 01:45

Tecno marka Pova Neo LE6h model aldığım telefon kutudan mikrofon arızalı olarak çıktı. Bir telefonun temel gereksinim fonksiyonu olan konforlu konuşmayı sağlamıyor. Arkadaki sesleri sizin sesinizle aynı seviyede karşı tarafa iletiyor. Arkada en ufak örneğin ; Nefes gibi bir sesi dahi, sanki çok gürültülü ortamdaymış gibi güçlü ses ve cızırtı gidiyor karşı tarafa. Sustuğunuz anda gürültü tamamen kesiliyor, konuşunca tekrar başlıyor ve karşı taraf için sizinle konuşmak çile haline geliyor. Doğal olarak sessiz olan bir ortamda çektiğiniz videoda da sesler korkunç çıkıyor. İkinci bir husus 2 kez servise verdim, sorun halen devam ediyor. Video örneğini ekledim.

Ürünü alalı 1 yıl 3 ay oldu, o günden bu yana halen ayıplı telefon. Ben tamir edilmesini değil iade alınmasını istiyorum. Hiç memnun kalmadım.

17 Temmuz 2024 09:21 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

17 Temmuz 2024 10:28
17 Temmuz 2024 17:28

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

24 Temmuz 2024 15:34
26 Temmuz 2024 15:20

Merhabalar, Telefonumu 2 kez servise gönderdim. Arıza devam etti. Üretici firmayı aradım, Tecno şirketi tarafından 3'üncü kez telefonum Kartal KVK servisine yönlendirildi, ancak Kartal KVK servisi "Alt board hasarlı" diye 1042 ücret talep etti. Önceden 2 kez servise gitmesine rağmen, board hatası kayıtı tutulmamasına rağmen, benim hatam olduğu söylendi. Eşimin telefonununda da aynı sorun var. Eşimde kendi bozmuş olamaz. Neden kullanıcıya hata yükleniyor. İnanın çok pişman oldum. İşimi gücümü bıraktım telefonun düzelmesi için mücadele ediyorum. Büyük bir hayal kırıklığı. Tek umudum şu an Tecno aş. Umarım ürünün arkasında dururlar. Video çekiminde de sorunun devam ettiğini, ek video olarak sunuyorum.

26 Temmuz 2024 17:02

30 Kasım 2023 14:36
Şenel sonuçtan memnun değil

28 Aralık 2024 22:36
Tekno Pova Neo 2: Bitmeyen Servis Sorunları

Tecno Mobile Telefon Aldığıma Beni Pişman Etti!

23 Ağustos 2024 19:09