11 Temmuz 2024 05:4310.251
Tolga'nın Teşekkür Mesajı
Büşra hanıma çok teşekkürler ilgilendiği için kısa süre de ulaşılıp sorun çözüldü

Tecno Camon 30'da fotoğrafların altında telefon bilgisi veriliyor. Bunu nasıl kaldırabiliriz? Diğer türlü hoş bir görüntü sağlamıyor. Ayarlardan ya da farklı bir yerden bulamadım. Tamam, reklamın iyisi kötüsü olmaz ama zaten güzel resimler de ne tür telefon kullandın sorulunca cevap veriliyor: Tecno 30 diye.

11 Temmuz 2024 08:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

11 Temmuz 2024 10:47

Değerli Kullanıcımız, Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Yaşadığınız sorunu inceledik ve geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

11 Temmuz 2024 13:19

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

11 Temmuz 2024 13:22

11 Temmuz 2024 13:22

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Yorumlar(8)

Mustafakursat
Mustafakursat
30 Aralık 2024 19:25

Aynen Tekno Camon 30 kamerada tarih eklemesini nasıl yaaprim

Eki aç
10 Aralık 2024 17:36

Kameraya giriş yaptığınızda yukarıda bulunan ok şeklindeki yere tıklayın aşağıya kaydığında filigran seçeneği çıkmakta ona girerek kapatabilirsiniz

10 Aralık 2024 17:35

9 Aralık 2024 23:28

Tolga çözümü bizimle paylaşırmısın. Bizde kaldıralım

Sibel
Sibel
15 Kasım 2024 10:34

Ben de Tecno Camon 30 markalı telefonumun fotoğraf altındaki etiketten şikayetçiyim. En kısa zamanda çözümlenmesini rica ediyorum

Tecno Camon 30 Fotoğraf

15 Ekim 2024 12:453.247

"Çok teşekkürler"

1 Yorum

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor