Güncelleme Sonrası Tecno Phantom X2 Sorunu

Güncelleme Sonrası Tecno Phantom X2 Sorunu
03 Ekim 2024 18:35

Tecno Phantom X2 5G cihazını 1 hafta önce sıfırını bulamadığım için ikinci el olarak satın aldım. Gayet memnundum ki güncelleme gelene kadar. Güncelleme yaptıktan sonra cihaz açılmadı ve Tecno yazısında kaldı. Müşteri hizmetlerini aradım, cihazın faturası yoksa kabul edemiyoruz gibi bir açıklama yaptılar. Dünyanın en büyük telefon üreticileri sadece cihazın seri numarasını veya IMEI kodunu sorarken, bu firma fatura olmazsa işlem yapmıyoruz diyor. Bana çok saçma geldi. Telefonla ilgili hiçbir bilgiye müşteri hizmetleri ulaşamıyor; garantisi var mı yok mu gibi konulara hakim değiller ve inanılmaz açıklamalar yapıyorlar.

04 Ekim 2024 09:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

04 Ekim 2024 10:47

Yazılım Güncellemesi Sonrası Pil Sorunu Çözümsüz Kaldı

25 Ekim 2025 18:50

Tecno Mobile Güncelleme Sonrası Parmak İzi Problemi

19 Nisan 2025 05:52
Özge sonuçtan memnun

Satış Sonrası Destek Yetersizliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

14 Ağustos 2025 23:41
"Telefonum KVK'da onarıldı ve bugün elime geçti. Bununla birlikte henüz bir aylık bir telefonun neden arızalandığını hala anlamış değilim. Servis notunda yalnızca "Güncel yazılım yüklendi. Genel bakımları yapıldı." yazıyor. Biraz gerildim, bir süre telefonsuz kaldım ama sorunun giderilmiş olmasından memnunum. Gerek Tecno'da gerekse KVK Kartal Servisi'nde emeği geçen herkese teşekkür ederim."
satis-sonrasi-destek-yetersizligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-4.jpg
satis-sonrasi-destek-yetersizligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
satis-sonrasi-destek-yetersizligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-2.jpg

Orijinal Tecno Phantom X2 5G Kılıfı Bulamıyorum, Mağdurum

21 Ekim 2025 16:21
Salih sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 20:24
"Kısa sürede. Dönüş sağlayarak arkadaşlar ilgilendiler ve sorunu çözdüler kendilerine çok teşekkür ederim."