TCL Televizyon Sinyal Yok Hatası

13 Aralık 2023 15:10

TCL televizyonumda 'sinyal yok' hatası alıyorum. Üç ay önce aldığım 58 inç Android televizyonum için tesisatımı, kablolarımı ve çanak antenimi değiştirdim, ancak yine aynı sorunla karşılaşıyorum; 'sinyal yok' uyarısı alıyorum. Başka bir televizyon bağladığımda sorunsuz çalışıyor, ama yeni aldığım TCL televizyon çalışmıyor. Servisi aradığımda 'çanak anteninizi kontrol edin' diyorlar. Ancak ben çanak anten ve kablolarını değiştirdiğimi, başka bir televizyonun sorunsuz çalıştığını belirtiyorum. Televizyonun kendisinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Servis 'geleceğiz' diyor ancak kimse gelmiyor. Bir daha bu firmadan ürün almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Yunus
14 Aralık 2023 16:11

Servisi arayalı 2 gün oldu halen ne geldiler ne de aradılar Değerli müşterimiz, (Montaj / Onarım) talebiniz tarafımızdan alınmıştır. Randevu alındığında ayrıca bilgilendirileceğinizi belirtir, mutlu günler dileriz. B016

Yunus
16 Aralık 2023 16:06

Servis telefonla aradı bu arızanın çanak antenden kaynaklı bir sorun olduğunu söylediler çanak anteni ve tesisatı değiştirdiğimi söyledim sinyal gücü zayıf olabilir dediler sinyali ölçtürdüm zayıf olmadığını çanak anteni takan teknik servis bana söyledi TV çalışıyor 1 gün sonra tekrar sinyol yok ikazı veriyor diğer odadaki TV takıyorum TV çalışıyor bir daha asla TCL marka almam

İbrahim

Kabloyu ne marka hangi özellikte aldınız da düzeldi. Eski kablo neydi

Normal uydu kablosu üzerinde mursat kablo yazıyor. Eğer kablonuz eski ise bir uydu kurulum işi yapan bir kişiye danışın. Televizyona birkaç metre kala bir aparat taktırın, çünkü anten kablolarından su sızıntısı çok karşılaşılan bir durum bu su sızıntısı televizyona ulaşırsa garanti dışında kalıyor.

Çanak anten kablosunu değiştirin düzelir. Ben yaptım düzeldi.

İbrahim

Kabloyu ne marka hangi özellikte aldınız da düzeldi. Eski kablo neydi

TCL TV Sinyal Yok Hatası

16 Eylül 2024 14:15
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon 55c728 Uydu Sorunu

21 Eylül 2023 21:01