Tazı (Akıllı Scooter Kiralama Sistemi) Şarjı Bitirip Sürüşü Sonlandırmaması!

19 Haziran 2024 00:56

Tazı isimli bu firma, canlı destek tuşu koyarak beni yanıltmış bulunmaktadır. Tazı Scooter kiraladım ve 20 dakikalık bir sürüş gerçekleştirdim. Varacağım adrese az bir mesafe kala Scooter'ın şarjı kesilmeye başladı ve duraksayıp durdu. Sonrasında kilitleyip kapatmayı denedim ancak batarya zayıf olduğu için ne Scooter'ın kilidini açtı ne de sürüşü bitirmeme izin verdi. Canlı desteği arayıp 10 dakika telesekreter dinlerken bir yandan da chat yoluyla ulaşmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Sonrasında yoldan çevirdiğim elektrikli motoru olan bir vatandaş, tekerleğini Scooter'a dayayıp şarj etti ve bu sayede kapatabildim. 20 dakikalık sürüşü 40 dakikada kapattım ve bu hata cebime yansıdı. Demem o ki bu firma başarısız olup dolaylı yoldan para kazanmaya çalışıyor. Çözülmesini istediğimi de söyleyemem!

Halil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 01:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tazı | Akıllı Scooter Kiralama Sistemi Teknik Arıza Nedeniyle Haksız Ücret Ve Mağduriyet

17 Haziran 2025 01:06
tazi-akilli-scooter-kiralama-sistemi-teknik-ariza-nedeniyle-haksiz-ucret-ve-magduriyet-2.jpg