Tazedirekt Ürünlerinde Aşırı Pestisit İçeriği Şoku

Tazedirekt Ürünlerinde Aşırı Pestisit İçeriği Şoku
22 Aralık 2024 09:394.209

Tazedirekt firmasından pestisit analizli olduğu iddia edilen ürünleri, piyasa fiyatının üstünde olmasına rağmen düzenli olarak alıyordum. Ancak görselde de bulunan oda TV haberine göre bazı ürünler normalden 17 bin kat, evet yanlış okumadınız, normalden 17 bin kat fazla pestisit içeriyormuş. Düzenli bir müşterileri olarak konuyla ilgili acil açıklama beklemekle beraber, zararımın da tazminini talep ediyorum!

Yorumlar(7)

26 Temmuz 2025 18:03

Cevap vermedilerse de yazıklar olsun!

31 Mayıs 2025 15:39

Hamileliğim ve ek gıda dönemi boyunca pestisit analizli olduğu için taze direkt ürünlerinden aldım. Çocuk beslensin diye bol bol yediğim yeşillikler ile çocuğu zehirlemişim meğerse! Bence Tüketici Mahkemesi'ne toplu başvuru yapılmalı.

29 Mayıs 2025 10:39

Bu doğru mu. Bir açıklama bekliyoruz. Gerekirse haksız ve yanlış bilgilendirme için dava açılmalı

27 Aralık 2024 00:24

Tazedirekt yetkilileri tahılı sonuçları problemli olan ürünlerin hangi üreticinin olduğunu derhal açıklamalı ve o üreticinin hiçbir ürününü satın almamalıdır. Pestisit kontrollü ürünler sattığına dair bizlere sunduğu belge ve ifadelerinde hiçbir şey ifade etmediğini öğrettiğiniz ve bizlerin demek ki yıllardır hem sağlığımızla hem de paramızla aldattığınız için teşekkürler. Sayenizde bu ülkede güven duygusunun yıkılışını bir kez daha öğrendik. Yazıklar olsun,

26 Aralık 2024 20:38

Taze direkten gecen yıl organik elma almıştım gelen elmaların coğu yavrulamıştı, yani sap kenarlarında küçük elmalar vardı, ücreti iade ettiler, ancak üreticilerini değiştirmediler.

24 Aralık 2024 22:29

Bu konuda ben de bir cevap bekliyorum. Hiç böyle bir haber yokmuş gibi devam etmeleri de enteresan.

Pestisit Analizi Belirsizliği: Tazedirekt'ten Açıklama Bekleniyor

25 Aralık 2024 22:502.329

Tazedirekt firması marketlerden alacağım ürünleri iki üç katı fiyata pestisit analizli diyerek aldığım ek gıda döneminde...

Pestisit Analizi Belirsizliği: Tazedirekt'ten Açıklama Bekleniyor
6 Destek1 Yorum

Tazedirekt Sipariş Eksik Gönderilmesi

7 Ekim 2023 11:57476

Hafta içi Tazedirekt ten sipariş vermiş olduğum ürünlerin yarısından fazlası tarafıma iletilmedi. Tam ücret almalarına r...

1 Destek

Tazedirekt Bozuk Ürün