Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tasarım Yapı İnşaat (Kayseri) Tasarım Yapı İnşaat Kayseri Şikayet

31 Ağustos 2024 01:20

Tasarım yapı inşaat Kayseri adı altında sarı sitede ilanları olan kişi b. Ç. Tarafından yanıltıldım. Sesli görüşme kayıtlarım var güvenilir biri olmadığını düşünüyorum. Yarım bıraktığı işin parasını istedi ödedim o kadar kalitesiz işçilikle yapmış ki yerle bir oldu ve Hatasını düzeltmedi. Parayı aldıktan sonrada işini gelip yapmadı. Her gün bir bahane üretti. Usta yok gelemiyoruz vs. Gibi türlü türlü şeyler üretti. MASAK a şikayet etmeden önce işimin şikayet. Var üzerinden çözülmesinden yanayım. Görüşme kayıtlarında tekrar dinledim ben kimsenin parasına tenezzül etmem demişti. Hadi bekliyorum paramı iade etmeni. İşini yapmadığını çok iyi biliyorsun. Whats app görüşmeleri, sesli görüşme kayıtları her şey duruyor. Ben gelip işini yapman gerektiğini söylüyorum bana emir verme diyorsun para vermişim yani. Oysaki ilk görüştüğümüzde çokta kibardın aldandım.

11 Eylül 2024 03:55

Adını değiştirmiş sitede e. T. İsminde ilanlara devam ediyor. Kaçmana gerek gerçekte ismin e. S. Sonra b. Ç. Yaptın. Şimdi de e. T. İsim değiştirmene gerek yok paramı öde

Anka Gayrimenkul Ev Sahibi İle Yaşanan Sorunlar

10 Ağustos 2023 13:47
Nebi sonuçtan hiç memnun değil

Soylu Yapı Mimarlık Tutarsız Davranışlarda Bulundular Para İadesi Yapmadılar!

13 Temmuz 2025 23:47

Arda Yapı Dekorasyon İnşaat Şirketi Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 13:29

08 Haziran 2024 00:57
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 19:14