Fikret sonuçtan hiç memnun değil

TARSİM Sigorta Hasar Ödemesi Sorunu

Fikret
19 Kasım 2024 18:04

Ceviz bahçeme 26304265 numaralı TARSİM sigorta poliçesi yaptırdım. Dolu nedeniyle %76 hasar tespit edildi. 28 Kasımdan sonra ödeme yapılacağı tarafıma bildirildi. Ancak ödeme gün yaklaştığında hasarın reddedildiği Ziraat Bankası tarafından tarafıma bildirildi. Neden reddedildiği hakkında herhangi bir açıklamanın yapılmadığı söylenmedi. Hasarımın karşılanmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

profile profile
20 Kasım 2024 08:19 (Şikayetten 14 saat sonra)
Fikret
22 Kasım 2024 21:18

Beni 21 Kasım itibariyle tekrar aradılar. Ancak çözüm üretmek yerine herhangi bir hasarınızın olmadığını söylediler. Halbuki gelen eksper %76 hasar olduğunu söylediler. Ben üründen verim alamadım zararımı kimse karşılamadı mağdur oldum. Geçen yılda aynısını yaptılar.

TARSİM hayal kurmaya devam ediyor tabirince destek veriyor verdiğinin onkatini faiziyle alıyor zarara gelince ilgili bulamıyorsun yalan yalan

Şah

TARSİM çiftçiyi mağdur etmeye devam ediyor. Gelen ekspertiz elemanı bahçede hasar oranını sisteme giriyor ancak bunu çiftçi ile paylaşmıyor. Verileri muhtemelen mesai bitimi toplu gönderiyordur. Bir de bakıyorsun eleman hiç hasar oranı vermemiş. Bunlar çiftçi dostu değil anlayacağımız kârına bakıyorlar. Benim 28 Ekim poliçem bitti 28 Kasıma kadar ödeme yapmaları gerekirken hâlâ ödememi yapmadılar. Faiz yüksek olunca milletin parası vermektense faizde değerlendiriyorlardır. Ne kadar geç ödeme yapsalar TARSİM için o kadar kâr!

Fındık Don Hasarı Sonrası Hak Edilen Sigorta Ödemesi Yapılmadı

Aydanur
07 Ekim 04:20
findik-don-hasari-sonrasi-hak-edilen-sigorta-odemesi-yapilmadi-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Eylül 2024 18:08
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

TARSİM Poliçe Dolu Teminatı Olduğu İçin Ağaç Fidan Teminatı

28 Mart 2024 12:56