Sevim sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 02:34

Dar kapsamlı hayvan sigortası yaptırdım ve hayvanım ahırda ölü bulundu. Sigortaya ulaştım, eksperini yönlendirdiler. Ölümün gerçekleşmesi, bizim fark etmemiz ve eksperin gece 24'te gelmesi derken ölümden 12 saat geçti. Buraya gelen eksper yaptığı incelemede hayvanın çelermiden öldüğü kanısına vardığını iddia etti.

Sonra ben de bu kanıya nereden vardığını sordum, 'bağırsakları şiş' dedi. Ben de özel bir veteriner çağırdım, sigorta eksperi gidince tarım ilçe müdürlüğü'nü aradım. Özel veteriner geldi ve dedi ki: 'bu eksper para ödememek için böyle yapmış. Bu sıcak havada ölen hayvanın bağırsakları bu seviyede şişer. Bu hayvanda çelermeden ölüm yok, hayvanın ölüm sebebi kalp krizi.' TARSİM bize eksper raporunu iletmedi.

Daha itiraz etmek istediğimde, uygulamadan eksper raporunun sistemde olmadığını söylüyor. Özel veteriner hizmeti veren veteriner ise ölüm tutanağını ben tutarım, istediğin itirazı yapın dedi. İmzalı ve kaşeli bir şekilde bu şekilde hak yemek nedir yani? Para alırken sigorta için çok iyi kurum, ödeme yapmak zor geliyor.

Hayvan görüntülerini sisteme yüklüyorum, talep olursa özel klinik raporunu da yüklerim, tarım ilçe müdürlüğü'ne de yüklerim.

29 Ağustos 2024 13:13

TARSİM eksper raporuna itiraz ettik evraklarımızı acente aracılığıyla yolladık ama ne dönüş oldu ne cevap 45 günü geçti ama TARSİM bilgilendirme dahi yapmıyor sorunumu çözüme ulaştırmıyorlar gerekenin yapılmasını ve bilgi verilmesini istiyorum gerekli evraklar ulaştırıldığı halde neden dönüş alamıyorum

Ek
29 Ağustos 2024 10:19

Rasim eksper raporununa acenteden itiraz ettik ama itrazimiza dönüş sağlanmadı genel merkez arayacak dediler 1.5 ay oldu ne arayan var ne de gerekli bir bilgilendirme geldi dönüş yapmıyorlar her zaman sorun yaşıyoruz tarsimle alakalı işlemlerde Bilgi almak için arıyorum dönüş sağlanmıyor

26 Ağustos 2024 10:14

TARSİM sigorta hayvan ölümün nedeniyle eksper görevlendirmesi yaptı ama eksper bir önceki hasarımda sorun yaşadığım bir eksper oluğu için değiştirmeye çalıştık ama ne dönüş aldım ne de bu konu ile işlem yapıldı daha işlemi zorlaştırıyorlar hayvanıma ben sorun yaşadığım art niyetli bir eksperin gelmesini istemiyorum

Ek
profile profile
24 Haziran 2024 08:37 (Şikayetten 7 gün sonra)
24 Haziran 2024 11:57

İlettik bir dönüş alamdık

26 Haziran 2024 09:47

Tüketici Hakem Heyeti gitmem gerekiyor sanırım ben sorunu belirtiyorum TARSİM ise sorunu açıklamak yerine kendi bilgisini veriyor ben bilgi istemedim ekspertiz raporunuzu tutan eksperin tuttuğu rapor ile bizim kendi yaptırdığımız eksper arasında çok aşırı far var biri hastalığa bağlarken biri de bunun olma sebebi güneş çarpması diye rapor tuttu

TARSİM Hasar Ödemesine Ait İtiraz

Eksper Raporuna Rağmen TARSİM Hasar Talebim Haksız Yere Reddedildi

Eyüp
08 Ekim 13:48
eksper-raporuna-ragmen-tarsim-hasar-talebim-haksiz-yere-reddedildi-2.jpg
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
26 Ağustos 2023 17:33