Tarım ve Orman Bakanlığı Üsküdar İlçe Tarım Liyakatsiz Kadın Veteriner

21 Eylül 2024 17:04

Üsküdar İlçe Tarım Müdürlüğü'ndeki sorumlu veteriner hanımefendi, gerek insanı hor gören üslubu, gerek memuriyete yakışmayan davranışlarıyla birçok kişiyi mağdur etmektedir. Yurt dışında yaşıyorum. Yurt dışında sahiplendiğim evcil hayvanımla tatil için geldim. İstanbul'dan yaşadığımız ülkeye geri dönmek için çıkış evrakı almak istediğimde (bunu daha evvel almış birisiyim), bulunduğum ülkece istenmeyen prosedürleri yapmadığım gerekçesiyle hem beni hem de evcil hayvanımı mağdur etmiş, bir vatandaş olarak almaya hakkım olan evrakı hazırlamayıp sözde beni bakanlığa şikayet edecekken bakanlık tarafından durumun benim lehime sonuçlanması neticesinde evrakı bir üst kurumdan aldım.
Üsküdar İlçe Tarım'daki hiçbir çalışan hanımefendinin bu kendini bilmiş ve yersiz tepkisine ses çıkarmamış, tüm bilgilendirmeleri tarafımca yapmama rağmen, yaşanılabilecek bütün olumsuzluklara ait sorumluluğu aldığımı belirten dilekçemi yazmama rağmen bile isteye Üsküdar İlçe Tarım'daki sorumlu (!) kadın tarafından mağdur edildim.
Umuyorum devlet dairelerine liyakat sahibi insanlar getirilir.

Tarım ve Orman Bakanlığı Üsküdar İlçe Tarım Müdürlüğü Çip Problemi

29 Aralık 2023 13:47