İbrahim
18 Eylül 2024 15:337.545

Avcılar Minion Veteriner Kliniği köpeğimi tıraş ederken biçmiş. Tıraş esnasında beni içeri almadılar. Bir şüphelendim zaten, eve gelince yarayı fark ettim. Bunun gibi bir işletmenin açık olması bile diğer hayvan sahipleri için bir tehlike. Ekte yaranın fotoğrafını atıyorum, nasıl bir zarar verdiğini siz de görün isterseniz. Bu klinikten şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

26 Eylül 2024 17:30

Ben adliyeye yarın gidiyorum ayrıca ücret ödediğim halde fiş kesilmedi bunu sonraki gün dile getirdiğimiz de ise fişi kesip WhatsApp tan attılar bunların hepsini toplayıp yarın gidiyorum dava açmaya

26 Eylül 2024 17:07

İbrahim bey çok geçmiş olsun 2 hafta önce aynısını kedime yaptılar nasıl bir yol izlediniz

Tarım ve Orman Bakanlığı Bomonti Veteriner Kliniği Şikayet

Ebru
16 Ocak 2024 21:1320.145

2023 Şubat ayında, Halide Edip Adıvar Mahallesi'ndeki Bomonti Veteriner Kliniğinde kedimi kısırlaştırdım. Kısırlaştırmad...

2 Destek1 Yorum

Tarım ve Orman Bakanlığı Pegasos Veteriner Kliniği'nde Yanlış Tedavi Mağduriyeti

Seyhun
18 Ağustos 2024 11:457.503

Çeşme Pegasos Veteriner Kliniği'ne kedimin karnındaki yara için 17 Temmuz 2024'te götürdüm. 900₺ ücretle bakıp 5 defa bi...

Tümünü Gör
Her Gün Hayvanlarım Ölüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Her GünHayvanlarım Ölüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Besra
Tarım Ve Orman Bakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Tarım Ve OrmanBakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Eliza
Tarım Ve Orman Bakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Yaren
Tarım Cebimde Uygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Tarım CebimdeUygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Ferdi
Tarım Ve Orman Bakanlığı Haksızlığı!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Haksızlığı!

Mehmetnuri
Tarım Ve Orman Bakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

İsmail

Öne ÇıkanKonular