Açelya sonuçtan memnun

Taner Çağlı - Online İngilizce Okulu Pr Ve Eğlence Merkezi

25 Nisan 2023 16:04

Instagram story, pr, eğlence, taner bey'in eğitimden kazandığını nasıl harcadığına bizzat maruz bırakması dışında pek bir şey göremediğim tuhaf bir oluşum.
Bu eğitimin öznesi kendisiyse, her etap başlangıcı yani ayda iki kere kendisini görüyorsak, bize Bodrum'daki tatilinden alelade, canı hiç ders vermek istemiyor lakin para kazanmak zorunda hissiyatıyla ders işlerse ben bu eğitimi sevmem, olumlu da bulmam.
Haftalık dersler ise başlıyor, odaklandığım gibi ara veriliyor. Bu ara ve mola sevdası nedir böyle? Türkçe'yi eleştirmektense bu kadar çabuk mola verişlerimizi eleştirmeliyiz bence. Bu yorumum kişiseldir. Ben bir faydasını göremedim.

Taner

Merhaba, Canlı derslerime genelde İstanbul'daki evimdeki ders stüdyomda girerim. Zaman zaman Bodrum'daki evimde girerim. Ayda 1 hafta sonu (cumartesi-pazar) toplam 10 saat kamp dediğimiz canlı etap dersi yaparız. Bu etap derslerinde amaç sadece ders anlatmak değildir. Genel dağılım %10 öğrencilerimle sohbet %80 konu anlatımı %10 motivasyon şeklindedir. 15 yılda 30.000+ saat ders anlatmış biri olarak online versiyonda da aynı anda binlerce kişiye ders anlatan biri olarak nasıl ders anlatacağımı gayet iyi biliyorum. Sizin şikayetiniz benim Bodrumda evim olması sanırım. Zira ben başka bir şikayet okuyamadım? Erteleme'den kastınız ne onu da asla anlamış değilim. Bir erteleme olduysa muhtemelen senede bir kere hastalanırım size denk gelmiştir zira ben bayramda seyranda her dönemde ders yapan birisiyim. Kafama göre ertelemeyi bırak, kafam kopsa ders ertelemem. Satış aşamasında ne söylediysek hepsini yaparız... (devamı) 👇

Açelya
Açelya

Benim şikayetimin bir parçası Bodrum'daki haleti ruhiyeniz. İsteksiz, hevessiz enerjiyle kimseyi dinleyemem. Siz farkında değilsiniz sanırım ama kibriniz, üstten bakışınızı anlayan çok kişi var. İnsanları "espri" adı altında manipüle etmeyin. Ne gibi bir sorunum olabilir evinizin olmasıyla? Ben mekan değiştirince değişen ders kalitesini anlayacak biriyim.

Taner

Kısaca, siz beni anlamak için dinlememişsiniz. Bu eğitim, yapılan canlı derslerden ibaret değil; arka planda devasa bir sistem çalışıyor. Muhtemelen hiçbirinden faydalanmamışsınız. Canlı dersler %100 eğlence odaklı olsa bile değişmez. * Portalda her konuyu tek tek anlattığım yüksek kalite konu anlatım videoları var. * canlı derslerin tamamı var. * tüm konuları kapsayan ders kitabı var. * ödev ve egzersizler var. * haftada bir bu egzersizlerin analiz dersi var. * kafana takılan her soruyu günlük hatta anlık sorabildiğin danışman hocan var. * anlamadığın konularda özel destek dersi alma hakkın hile var... Bunların hiçbirinden yararlanmadan sadece Bodrum'daki evime ve derste esprilerime kafayı takmış ve bunu bir de buraya umuma taşımış hür insana normalde cevap dahi verilmez ama bu eğitimi almaya ihtiyacı olan insanların eğitimine mani olmasın diye yazdım. Size özel algılamayın. Selamlar sevgiler 🫶

Taner

Eksik bir hizmet yok. Yine de satış aşamasında bizi tam anlamamış olma ihtimalimize karşı ilk 10 gün %100 iade yapıyoruz. Sonraki 30 gün de %75 iade var. Sonra da zaten herkes her şeyi anladığı için herhangi bir iade yok. Derslerin yarım kalmasından söz etmişsiniz? 😅 hayatımda böyle bir şey duymadım. Bu nasıl bir suçlama? O dersi 30.000 insan izliyor. Dersi veya herhangi bir konuyu nasıl bırakayım? Siz muhtemelen satış aşamasında satışçı arkadaşı, oryantasyon aşamasında da beni yeterince dinlememişsiniz çünkü biz içeriği ve gidişatı net bir şekilde anlatıyoruz. Genelde sorun yaşadığımız kişiler ya prosedürü dinlememiş olanlar ya ödev ve sorumluluklarını yerine getirmeyenler ya da kötü niyetli kişiler. Siz kendinize sorun bunlardan hangisisiniz? "Eğlence merkezi" vurgunuza güldüm. Binlerce insanın bu eğitimle ilgili en önemli geri bildirimi "eğlenerek öğrenmeleri". Espri anlayışlarımız uyuşmuyordur belki de... (devamı 👇)