Tabii Uygulama Açılmıyor Mobil Olanı

Tabii Uygulama Açılmıyor Mobil Olanı
Abdurrahman
Abdurrahman
18 Haziran 2023 23:0527.594

Tabii uygulamasına giriş yapamıyorum. Siyah ekranda kalıp duruyor. Uygulamaya VPN ile giriş yapmaya kalksam da o da yurt dışı olduğum için müsaade etmiyor. Acil çözüm şart, uygulamayı birkaç kez sildim ve geri yükledim ama ne yaptıysam açılmıyor bir fotoğraf yükleyeceğim oradan anlarsınız ne güzel izliyorduk

8 Mart 2025 11:21 (Şikayetten 20 ay sonra)

Merhaba Abdurrahman D.! Artık tabii olarak Şikayetvar.com'dayız. Sorunun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geç. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! :)

Yorumlar(9)

Begüm
Begüm
28 Ocak 2024 11:42

Tabii ye ben de giremedim. Arkadaşların dediği gibi yapınca siyah ekranı atlattım ama bu sefer de hesap bilgilerimi girip giriş yap deyince girmiyor. Bu sefer de giriş yapmıyor. Bilgisayardan olduğu gibi telefondan da Google'dan giriş yapamıyor muyuz?

Soner
Soner
28 Ocak 2024 00:01

Arkadaşlar uygulamalara girin tabii uygulamasını bulun ön belleği temizle deyin sonra tüm verileri temizleyin en son durmaya zorla deyin bunları yaptıktan sonra düzeliyor

Abdullah
Abdullah
27 Ocak 2024 23:15

Arkadaşlar tabinin ayarlardan uygulama bilgisine giriyorsunuz önbellegi ve veriyi temizleyin ve durmaya zorlayın sonra acın öyle çözülüyor

Ahmet
Ahmet
27 Ocak 2024 10:42

Aynı sorunu en az 1 yıldır ben de yaşıyorum. Tabii yetkililerin hiçbiri bununla ilgilenmiyor. Muhtemelen Tabii çalışanları, Tabii'nin ilerlemesini istemiyor olabilir. TRT ve Tabii çalışanlarının araştırması lazım.

Eki aç
Serenay
Serenay
19 Ocak 2024 11:19

Günlerdir tabii uygulamasına giriş yapamıyorum. Defalarca sildim tekrar indirdim ama nafile. Görüyorum ki herkes aynı sorundan şikayetçi.

Ayşe
Ayşe
4 Ocak 2024 13:42

Tabii bilgisayardan giriyorum email ile giriyordum doğrulama kodu istiyorum ama göndermiyor. Kaçta e email ile girdim hiçbirine gelmedi

Aykut
Aykut
1 Ocak 2024 19:15

Tabiiyi açamıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz

Mücahit
Mücahit
28 Aralık 2023 16:12

Tabii ye giremiyorum sürekli e posta doğrulama istiyor. Gönderiyorum doğrulama kodundan sonra da hata kodu veriyor. Defalarca denedim olmuyor farklı e posta larla da girsek aynısı oluyor bir çözüm bekliyorum

Tabii Tabiye Giremiyorum Siyah Ekran Çıkıyor

Seda
Seda
31 Ocak 2024 23:156.525

Tabii uygulamasına giriş yapamıyorum. Siyah ekranda kalıp duruyor. Acil çözüm şart, uygulamayı birkaç kez sildim ve geri...

Tabii Uygulaması Çalışmıyor

Tabii Uygulaması Siyah Ekranda Takılı Kalıyor

Aliihsan
Aliihsan
30 Aralık 2024 22:361.425

Tabii uygulamasına giriş yapamıyorum. Siyah ekranda kalıp duruyor. Bu nedir, böyle şey mi olur? Beni attı. Giriyorum, gi...

Tabii Uygulaması Siyah Ekranda Takılı Kalıyor

Cemil
Tabii Donma Problemi

Tabii Donma Problemi

Emel
Tabii Biz Üye Olduk Pişmanız!

Tabii Biz Üye OldukPişmanız!

Ömer
Tabii TV Donuyor İzlenmiyor