Hasan sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2024 22:16
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“SYM'nin İzmir merkezi çok yardımcı oldu ürün gönderilmişti. Değerlendirmek istedim”

Sym markasında yedek parça problemleri yaşıyorum. Uzun süredir beklememe rağmen hiçbir şekilde beklentilerimiz karşılanmıyor. Kasımpaşada bulunan sym bayi deki çalışanlarla kesinlikle problemim yoktur. Adamlar gayet ilgili alakalı işlerini doğru yapıyorlar. Sürekli motorumu onlara götürüyorum.

Sorunum tam olarak şu : Motosikletimin ön arka fren disklerinin değişim zamanı çoktan geçti ancak bayilerinde bulunmadığı için çözüm bulamıyorum. 2 aydır beklememe rağmen ürünün yedek parçası bulunmuyor. Şu an motorsikletimi kullanamıyorum. Bazen mecbur kalıp çıkıyorum yola başıma bir şey gelirse sym bu konuda yapacak merak ediyorum. Bir ürünün tedariği bu kadar zor olmamalı. Model yükseltmek istiyordum. Kesinlikle sym tercih etmeyeceğim. Yükseltene kadar idare edeceğim bu yüzden sizlerden fren diskleri için acil dönüş bekliyorum. Hangi bayiinizde varsa bana ulaşmanızı rica ediyorum.

23 Ekim 2025 08:37

Hakan
Hakan

Yedek parça tedariki i yapamayan sym Türkiye olabilir mi. Bende 17 Eylül 2024 tarihinde beri garanti kapsamında km sensörü, ABS sensörü bekliyorum. Trajikomik şeyler bunlar. Altı üstü yedek parça...

Hasan

Yedek parça tedarik edemeyen firmadan başka bir şey lazım olduğunda ne yapacağız gayet basit bir olayı bile çözemedikleri için bende bundan şikayetçiyim bir daha yanından geçmem

09 Temmuz 2024 09:19
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 13:32
Sym HD2 200İ Yedek Parça TÜRKİYE'DE Yok (! )
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sym Xpro 125 Ön Fren Sıkıntısı

11 Mart 2024 16:44