Caner sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 11:25

Görselde de göründüğü gibi sorun belli, son maillere de dönüş yapılmadı. Şans eseri Beşiktaş'ta bir çift gördüm. Adx125 nardo gri onlarda, Enkal Moto'da bakım yaptırmış, onların da motosikletinde yağ kaçağı var. Umarım bu durum ile ilgilenirler. SYM'yi çok eskiden beri takip ederim, severim. İlk defa SYM aldım, 10. motosikletim, keşke almasaydım.

31 Ekim 2024 11:06

Aslında her şey görsellerde yazıyor. Aynı sorunu Beşiktaş'ta turlarken gördüğüm bir çift yaşıyor oda sym adx 125 onlarda Enkal Moto da yaptırmış bakımlarını ve onlarında motosikleti yağ kaçırıyor. Son attığım maillere geri dönüş bile olmadı 10. Cu motosikletim bu ama ilk defa Sym aldım bir daha asla almam

profile profile

Yakup

Teşekkür ederim hocam. Normalde kaç CC konulmalı peki biliyor musun hocam. Gariptir servisteki ustaları senin bildiğini bilmiyorlar. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor, günün sonunda.

Yakup

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve sorunum çözülmedi.

Caner
Caner

Hocam sorununu çözmeye ben yardımcı olayım şanzıman yağını fazla koyuyorlar ve oda fazlasını tahliyeden atıyor. Bakıma gittiğinde şanzıman yağını özellikle boşalttır ve büyük şırınga ile iki defa doldurt bu kadar

Birlik sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Motosiklette Sorunlar Ve Bayi İlgisizliği

09 Mayıs 2025 11:58
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sym Jet X 125

12 Eylül 2024 23:30
Sym Jet X 125
Muhammed sonuçtan çok memnun

Sym Motor Adx 125 İle Yaşanan Sorunlar

Muhammed
12 Şubat 2025 19:30
"Fatih bey çok iyi niyetli ve çok yardımcı oldu. Marka ile alakalı kafamdaki tüm olumsuz durumlar ortadan kalktı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."