Sym Motor Fiddle 4 Motosiklet Vibrasyon

13 Temmuz 2023 22:31

Merhabalar Sym fiddle 4 motorumu Moto Çınar Kağıthane bayisinden aldım motorumda normalden çok yüksek oranlarda vibrasyon olduğunu ilettim servis oradan bakımında kontrol edildi. Bu çok normal dendi fakat birçok motorluya göstermeme rağmen hiçbiri bunun normal olmadığını tarafıma iletti. Satılan malın arkasında satışı yapılana kadar duran arkadaşlar kimsenin ahı kimsede kalmaz diyorum sorunumun en koşa sürede çözülmesini tarafıma geri dönüş sağlanmasını bekliyorum

Orhun
Orhun

Selamlar, ben de ilk aldığımda 70 den sonra inanılmaz balans vardı. Orijinal lastikleri zaten aşırı kalitesiz hemen düzgün bir lastik alıp balans yaptırdım, şu an balans yoka yakın. Tavsiye ederim

Akın
Akın

Aldığıma bin pişman oldum benimde ön jantta problem var balans tutmuyor

Mesut
Mesut

Sorununuz çözüldü mü? Son durum nedir? Bende oradan fiddle 4 aldım, ilk motorum olduğu için vibrasyonu anlayamıyorum, bende bir motorcuya göstereyim.

Bende de aynı sorun var. Tanış bir motor ustasına baktırdım. Arka lastiğin eğri olması titreşime sebep oluyor. Motor sürate binince titreme artıyor. Servis bugün baktı. Lastiğin garantiye girmediğini söyledi. Motor 850 km de

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sym Motor Satış Sonrası Mağduriyet

26 Temmuz 2023 17:24