Suwen Tüylenme Sorunu Ürün

12 Temmuz 2024 17:43

Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce 2 adet aldığım kadın pijama kategorisinden ilk yıkamadan sonra beyaz tüylenme sorunu yaşadım. Sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi tek yıkamada o hale gelen pijamanın 1 adedini değişim için Torium mağazasına götürdüm. Sağ olsunlar değişim hakkı tanıdılar. Diğer pijamayı da kullanmak isterken aynı şikayetle karşılaştım. Tekrar Torium mağazasına gittim ve sonuç olumsuz geri dönüş oldu. Tek pijama almış olsaydım bu şikayetle gelseydim onaylanmasaydı haklıydınız. Fakat 2 pijamanın da aynı şikayetlerle zaman aşımına uğramadan geliyorum. 1'inin onaylanıp diğerinin onaylanmamasına anlam veremiyorum. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum.

12 Temmuz 2024 18:04 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

12 Temmuz 2024 18:43

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılmış olup, paylaştığınız bilgiler ilgili birimlerimize iletilmiştir. Tarafınıza geri bildirim sağlanacaktır. Saygılarımızla SUWEN

16 Temmuz 2024 14:58

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

16 Temmuz 2024 15:58

Cevabınız aynı döngü üzerinde onaylanmaması ise bunu zaten ilk söylemiştiniz. Söylemenize istinaden şikayetimi bildirdim

24 Mart 2025 10:00
Suwen Pijama Takımı Kalite Sorunu Ve İade Zorluğu
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Suwen'den Aldığım Pijamalar Tüyleniyor, Değişim Ve İnceleme Süreçleri Mağdur Etti

Emine
05 Mayıs 2025 17:17

Saten Pijama Tüylenme Ve İp Çekilmesi Sorunu

Armağan
03 Ocak 2025 17:37

Elif
29 Mart 2024 21:12
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
20 Ocak 2025 17:58