Bekir sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep İade İnceleme Birimi

07 Eylül 2024 15:06

SuperStep Metromall şubesinden yaklaşık olarak 6 ay önce bir ayakkabı aldım. Vans marka olan bu ayakkabı 1 ay içerisinde 3 kez yağmur gördü ve rengi tamamıyla soldu. Bu 1. Ayın sonunda çiftlerin ikisinin de her 2 kenarında açılmalar meydana geldi. Sol çiftin baş parmağa denk gelen kısmı inceldi ve 1 haftaya kalmadan delindi. Şehir dışında üniversite öğrencisi olduğum için bulunduğum şehirde de SuperStep bayisi bulunmadığı için ayakkabıyı kutusuna koyup bekledim. Ankara'ya döndüğümde SuperStep bayisine gidip ayakkabıyı değişim talebinde bulundum. İnceleme birimi ayakkabının çamaşır makinesine atıldığını ve uygun kullanılmadığını söyleyerek reddetti. O ayakkabı yağmurdan sonra o hale geliyorsa 1 ayda sağı solu burnu açılıyorsa. Gerçekten çamaşır makinesine atmış olsam muhtemelen ayakkabının parçalarını toplardım etraftan. Bu ayakkabı kesinlikle kullanıcı hatası değil üretim hatası ya da kalitesiz bir Vans modelidir. İade veya değişim talep ediyorum. Ayakkabının durumu videoda mevcuttur.

07 Eylül 2024 16:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Bekir
03 Ekim 2024 04:47

Yine reddedildi değişim talebim. Gerçekten o ayakkabının kullanıcı hatası sonucu o hale geldiği düşünülüyor ya... Kendi çalışanlarınız bile tekrar gönderelim bunu dediler.

Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

Rüzgar
02 Nisan 2024 00:58
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ayakkabıda Tekrarlayan Sorun Ve İade Problemi

25 Temmuz 15:31
Veli sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 23:55

09 Ocak 2024 11:04
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 01:28