Lüks Beklentiler ve Gerçekler: Hizmet Değerlendirmesi

30 Ekim 2024 15:26

Suna Luxury den İ*** balım + el bakımı satın aldım saat 4e randevumu almış olmama rağmen 1 saat beni beklettiler ve çalışanlarına her sorduğumda da sanki yalvar yakar kendimi aldırmaya çalışıyormuş gibi kaba ve sert tepkilerini aldım. Neyse sözde cilt analizi yapıyorlar. Tatlı bir kız içeriye aldı. Beni yüzümü ekledi şu bu lazım diyerek kendi ürünlerini ve seanslarını satmak istediler. Sonrasında beni bakıma aldılar ama o kadar sur*atsız insanlardı ki. Bu Instagram'da sunanın yanında kameraya aldığı uzmanımız dediği kadın gerçekten aşırı sur*atsız ve beni kah'le almadı yanındaki kişiyle sürekli konuştular vs. Bir yandan maske yaptı yüzüme. El bakımı dedikleri de meğer bir maske sürüp 10dk bekletip sildiriyorlar. Neyse seansın sonunda memnun musunuz vs tarzında hiçbir şekilde muhatap alınmadım, aynaya baktığımda da cildimde gram değişiklik yoktu. Parlıyordu evet ama lekelerde ne bir açılma ne bir değişiklik gerçekten yoktu. Sonuç olarak boşa giden 1199 TL oldu. Yapılan reklamlara ina'anmayın ne güler yüz ne muhatap alma ne de bakımları bir işe yaramıyor. İnstagramlarında da before after fotoğrafında kontrast artırıp sonrasında normal fotoğrafı paylaşıp harika değişim diye paylaşım yapmışlardı. Yazık verilen paraya, harcanan zamana. Kesinlikle tavsiye'em değil

profile profile

Luxy Vip Güzellik Merkezi Telafi Yapılmıyor

19 Haziran 2025 14:10

Suna Luxury Beauty Lüks Bakım Hizmetlerinde Beklentiler Ve Gerçekler

30 Temmuz 2024 00:25
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 13:22