Suna Luxury Beauty Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Değerlendirme

12 Temmuz 2024 14:40

Suna Luxury'den 7 kez işlem aldım, yaptırdım. 1 kez de yakınımı götürdüm. İlk iki seansımda farklı uzmanlar girdi, ikisinde de memnun değildim. 1 haftalık personellerini tecrübelerine bakmadan işlem odalarına alıp işlem yaptırıyorlar. Dünyanın en prestijli markalarını kullanmalarının hiçbir faydası yok. Ardından devam ettiğim estetisyenden memnundum, kendisi çok nazik ve bilgili bir hanımefendi. Yakınımı götürdüğümde banko personeli kız kardeşimi aldığı paketi (dekontu mevcut) almamakla suçladı. Ardından, 'ya tekrar kullanırsanız bu paketi' diyerek suçladı. Manasızca. Ardından son seansıma gittiğimde, o gün biraz polemik yaşadığımız için beni kendi akıllarınca cezalandırdılar. 1 saat bekleme alanında bekledim, işlemimi ne merhaba ne kahve ikram edelim dediler. Yanımdaki danışanlara ikram ettiler. Kendilerince böyle cezalandırıyorlar. Ardından odaya geçtim, işlemdeyken ben, koşa koşa bankodaki çalışan geldi. 'Sizin paketiniz bitmiş, ne işlemindesiniz?' dedi. Ben de 'Git dekontlara bak önce' dedim. Ardından 'asla buraya bir daha gelmek istemiyorum' diyerek kurumdan ayrıldım. Eğer danışan kaybetmek sizin için bu kadar basitse, şirket olarak o zaman işletme yapmayacaksınız. Paket aldığım zaman yüzümü cihazla değil el ile muayene ettiler. Bu yüzden kaliteli bir firma değil kesinlikle.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Suit Güzellik Merkezi Ücret İadesi Yapmıyor