Sümer Varlık Verdiği Teklifi Yalanlıyor

19 Haziran 2024 15:43

Sümer Varlık Şirketi'nden E. H**** ile onlarda olan banka borcum için görüşüyoruz. Kendisi hemen hemen iki haftada bir beni arayıp maddi durumumu ve ödeme gücümü sorguluyor. Son görüşmelerimizde kendisi borcun tamamı için 107.000 TL'lik bir teklif aldığını ve bir kısmını nakit, bir kısmını kredi kartına taksit ile kapatabileceğimi söyledi. Maddi açıdan gücüm olmadığını belirttim ve mümkünse döneceğimi söyledim. Telefonu kapattıktan bir süre sonra A. B** aradı. Hem E. H**** ile konuşmamızdan haberi varmış gibi hem de yokmuş gibi, teklifin 107.000 TL olduğunu söyledi. Aynı şekilde durumumu izah edip kapattım. Aradan bir süre geçti, biz E. H**** ile birkaç kez daha konuştuk, ne yapabiliriz diye. Süreç konuşarak geçti. Yine bir gün E. H**** aradı, son durumu konuştuk, yine 107.000 TL ile kapatabileceğimi söyledi. Ertesi gün A. B** aradı ve 120.000 TL'ye kapatabilirsiniz dedi. E. H**** ile görüşüyoruz ve konuşmalar kayıt altında, kendisi bana 107.000 TL'nin onaylandığını söyledi dedim. Hayır, öyle bir şey yok, o size yönetime teklifi öyle sunarım demiştir diyerek verilen teklifi yalanladı. Daha fazla uzatmaya gerek yok, bana verilen teklif 107.000 TL idi dedim ve kapattım. Peşine her zamanki gibi E. H**** aradı, kendisi de söylediklerini hem inkar eder hem de böyle olmadığına ikna edecek tarzda konuşmaya çalıştı. Ben gayet iyi duyuyorum, akıl ve kulak sağlığım yerinde. E. H**** ve A. B**'in 107.000 TL kapanır teklif onaylandı dediğini gayet net duydum. Bunun üzerine de bu miktardan defalarca konuştuk. 80.000 TL nakit, kalan 27.000 TL'yi de kredi kartına taksit ile ödeme yapabileceğimi de E. H**** bizzat dile getirdi. Sümer Varlık Şirketi çalışanları bir temsilci gibi değil de dürüst olmayan bir şekilde çalışıyorlar sanırım. Rahatlıkla yanlış bilgi verebilecek potansiyeldeler.

26 Haziran 2025 14:22
Borç Yapılandırmasında Yetersiz Destek Ve İletişim Sorunu
Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 02:00
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sümer Varlık İle Anlaşma Zorluğu Ve Yüksek Faiz Sorunu

18 Şubat 2025 14:42

Sümer Varlık Firması Fahiş Faiz Talep Ediyor

26 Ekim 2023 12:02
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Her Hafta Arama, Çelişkili Bilgiler Ve Güven Sorunu

19 Temmuz 2025 20:46