Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sümer A.Ş. Ürün Teslim Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

06 Kasım 2023 23:12

Sümer AŞ'nin Bahçelievler bayisinden süt pompası kiraladım ve kiralama süresi dolduğunda aldığım yere geri teslim etmek için gittiğimde bayinin kapanmış olduğunu gördüm. Kendilerini aradığımda Nişantaşı veya Koşuyolu'ndaki bayilerinin teslim alabileceğinin söylediler. Fakat sözleşme gereği zamanında teslim yapılamaması durumunda ceza uygulanacağını da ilettiler. Bayinin kapanmadan önce bilgilendirme yapılması gerektiğini fakat bu bilgilendirmenin yapılmadığını ilettiğimde haklı olduğumu ve kendilerinin kurye ile teslim alabileceklerini fakat kurye ücretinin tarafımdan ödenmesi gerektiğini söylediler. Ben sözleşmem gereği teslim aldığım bayiye gidip aldığım ürünü teslim etmek istediğimde bayinin kapalı olduğunu öğrendiğim gibi ya oldukça uzak bir mesafeye gitmek zorunda bırakıldı ya da kendi hatalarından doğan müşteri mağduriyetinin kurye faturasını da yine müşteriye ödetmek dayatması ile karşılaştım. Bu durumun son derece etik dışı olduğunu düşünüyorum. Madem ki kurye hizmetiniz var o zaman müşteri mağduriyetini sizin gidermenizi ve ürünü sizin teslim almanızı beklerdim.

20 Haziran 2023 08:57

Sümer A.Ş. Medela Kiralama Pişmanlığım

11 Temmuz 2023 03:04
Seher sonuçtan memnun değil

Robotürkiye Ürün Değişiminde İletişim Ve Destek Sorunu Yaşadım

Seher
03 Temmuz 2025 13:43
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:00