Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Refakatçıları İçin Kahvaltı Hizmetinin İyileştirilmesi Gerekiyor

Ozlem
25 Nisan 2024 09:245.612

Çocuk Enfeksiyon Bölümü'nde, Koskoca Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nin refakatçılara verdiği kahvaltı soğuk; kaynamaktan morarmış yumurta, biraz zeytin, krem peynir ve iki dilim ekmekten ibaret. Üstelik yanında bir bardak çay ya da meyve suyu dahi yok. Refakatçılar için layık görülen bu kahvaltı, herkesin maddi durumu iyi olmayabilir düşüncesiyle daha iyi olabilir. Dışarıdan yemek yiyemeyiz ve bir haftadır buradayız; daha iyi bir kahvaltı göremedim. Yemeğe gelince, yemekler güzel. Doktorlar çok iyi, tedavimiz çok güzel ilerliyor. Her şey detaylıca inceleniyor ama bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Örneğin, temizlik görevlileri çarşaf istendiğinde sinirleniyorlar, yemek servisi yapanlar ise bağırarak insanları tersliyorlar. İnsanları sevmiyorsanız bu işi yapmayın.

1 Destek

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Hizmet Ve Personel Davranışlarına İlişkin Geri Bildirim

Muazzez
25 Mart 2024 12:404.690

Hastaneye yatışım gerçekleşti. Kahvaltıda bir yumurta, yedi zeytin, bir dilim peynir ve bir dilim ekmek veriliyor. Yanım...

1 Yorum

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yatan Hasta Koşulları

Ayşegül
13 Mayıs 2024 19:479.062

2 haftadır yatan hastamız var. Hemşireler aksi, ilgi alaka sıfır doktorlarla iletişim kurmak aşırı zor. Yatan hasta ve r...

2 Destek

Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi KSS'de Zulüm Var!

Sultan SüleymanAraştırma Hastanesi KSS'de Zulüm Var!

Erhan
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Röntgen Sırası