Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sultangazi Sultan Eczanesi Reçetede Olmayan İlacı Satıyor

05 Ocak 2024 15:44

13 aylık oğlum 05.01.2024 saat 9.00 da tarihinde İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde nezle teşhisi kondu. Bende ilacı hastanenin karşısındaki Sultan eczanesinden aldım. Banka kartı ile102 lira ödeme yaptım. Daha sonra iki tane burun spreyi verdiklerini fark edince eczaneye geri döndüm ve doktorun yazdığı reçetenin çıktısını talep ettim. Uzun bekleme sonucu reçeteyi verdiler ve içine biz yanlışlıkla başka sprey koymuşuz dediler. Bu durum nasıl oluyor dediğimde sistemde başka hastanın ekranı açık kalmış o yüzden o ilacı vermişiz dedi. Bende bir önceki hasta antidepresan, tansiyon ilacı, prostat ilacı ne bileyim antibiyotik kullansa yanlışlıkla çocuğuma onu mu verecektiniz dedim. İşin aslı şu şekildeymiş. Nezle, üst solunum yolu enfeksiyonu gibi hastaları gördüklerinde reçetede yazıyor gibi insanlara burun spreyi veriyorlar 60 TL ücret karşılığı. Ve bunu bizlere fiyat farkı çıktı diye belirtiyorlar. Durumu anında 184 e bildirdim. Beni eczaneden kovdular. Paramı vermeden çıkmayacağımı söyledim. Elden paramı verdiler. İ̇lacın adı r i n o s e f. Hatta 184te görüştüğüm kişi böyle kayıtlı bir spreyin olmadığını söyledi. İşin özü benim ucan kuştan sakındığım 6 yildir hasretini çekip tüp bebek ile sahibi olduğum bebeğime nasıl kafalarına göre ilaç verip bir de doz verirler. Piyasadan bir çok serum fizyolojik toplatılmışken markasi belli olmayan bir ürünü nasıl verirler. Bir çok hastaya kandırılarak veriliyor bu ürün. Bakalım ben serum fizyolojik kullanmak istiyor muyum. Zararı var veya yok kimse benim çocuğuma vitamin bile veremez. İnanılmaz öfkeliyim bu işin peşini bırakmayacağım

13 Aralık 2024 09:34
Çavuşpaşa Eczanesi (Bahçelievler) Şikayetçiyim
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Çeltik Eczanesi Eskişehir Muadil Verilen İlaç Mağduriyeti

24 Şubat 2025 10:31