Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Hasta Hakları Doktor İhmalkarlığı

03 Eylül 2023 14:51

Hastam 3 gün önce başka bir hastaneden sevk edildi. Hastam bu 3 gün boyunca önceki hastaneden daha kötü muamele gördü. Nöroloji bölümünde yatmakta hastam. Doktorlar acemi ne yapacaklarını bilmiyor asistan ve hemşireler hastanın üstüne bahis oynuyor. Hastamın ilaçları ve serumunu takmıyorlar. Hastamın durumu ciddi böyle sallama böyle şey görmedim. Sağlık ocakları daha iyi bakar içinde ki Doktorlar hastamın yanında hastanın durumu hakkında bahis oynuyor ne demek ya yanımda yanımda biyel şey görülmemiş 2 gün serum bağlamaya geldiler ama sadece serumu o demire astılar neymiş ben açacakmışım ben serumu açacakmışım ben oynatacakmış madem böyle bir hastane de böyle doktorlar var hastalara ilgi alaka sıfır kafadan bir şey sallıyorlar. Öyle devam edemiyor hastama tanı konulmadı ama şüpheleri var ben durumu kritik diyorum öngörülmüyor diyor ne hastayı başka hastaneye sevk yapıyorlar. Hastamın ilaçları 1 gün akşamından beri aynı çağırıyorum gelmiyorlar 20 kere tanı koymak için kan aldılar MR çektirdiler tomografi çektirdiler boş sadece sallama hafta sonu hastane de doktor yok koymuşlar asistanları oraya hastayla ilgilenmiyorlar. Gelmiş bana yemeğe çıkıyoruz siz yaparsınız diyor ölürse ölür manası bir hafta durumu kritik olan bir hasta için ne kadar önemli sağlığa değer yok hastamın zaten önceki hastanedeki durumunu biliyorlar madem hastaya bakmayacaktınız ilgilenmeyecektiniz neden hastanın gelmesini kabul ettiniz hastanın üstüne hastanın yanında sen bunun kanini alırsan bu sen buna ilaç verirsen su diye benim ve bilinci yerinde olmayan hastamın yanında bahis oynuyorlar bu kadar bahis istiyorsanız gidin sayısal loto oynayın gelmiş hastanın yanında durumu hakkında gülüyorlar doktorlarında beter hemşireleri asistanlarda bakım sıfır maaş alıyorlar ama serumu vs sizin takmanızı istiyorlar. Oyun mu insanın hayatıyla bu kadar kolay mı oynanıyor ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. Bahanelerle saklanıyor hepsi yönetim de doktorlarda hemşirelerde neymiş tam teşekküllü ymuş başka hastaneye sevk yapılmazmış doktor bakmıyor ki kafadan sallıyor işte senin şu hastalığın var diyor gerisi yok napayım hastanın bilinci yerine gelsin iyileşsin diye ben mi tanı koyayım bir haftadır tanı koyulmadı şüphe ediyorlar ama öngörmüyorlar böyle ihmal görmedim ne saçma şey hastama bakmayacaktınız madem durumunu bildiğiniz halde kabul etmeyecektin bugün bile hastama EEG çekilecek denilip kobay olarak kullanılıyor. Belinden sıvı mağduruz hastamın her yeri morarmış şekilde hastamla dalga geçiliyor durumu ciddi

Sinem
Sinem

Sağlık Bakanlığı nerede? Muhatap bulamıyorsunuz, ilgi yok, burunlarından kıl aldırmıyorlar. İnsanlık sıfır, doktor vizitinde, hasta yakınları dışarı demeyi biliyorlar. Ben hasta yakını olarak bilgi alamayacak mıyım, çok saçma. Bu ikinci gelişimiz bir daha asla kapısından içeri girmem. Sürekli bir oyalama halindeler

Ebru
Ebru

Hem öyle hastaya bir şey ler oluyor öngörmüyoruz deyip duruyorlar ilgi alaka cidden yok hastane temiz değil sürekli bir oyalama her yaptıkları şeyi öngörmüyoruz deyip duruyorlar dalga geçiyorlar insan hayatı ile

05 Ağustos 2024 14:30

Hastanede İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliği