Start Dil Akademi İngilizce Dil Akademisi Great Britanya Nın Zorla İmzalattığı Sözleşme

13 Ağustos 2024 03:3112.561

10 Ağustos günü 1 erkek 1 kadın iş yerime gelip Britanya Dil Akademisi- Great britanya -great britanya. Com Star akademi, İngilizce dil paketiyle ilgili bilgilendirme yapmak istedi. Ben hiçbir şekilde istemediğimi belirttiğim halde '14 gün ücretsiz deneyebilir eğer beğenmezseniz 14 içerisinde iptal edebilir ve hiçbir ücret ödemezsin' dedi. Zorla siteye nasıl gireceğimi ve şifremin ne olduğunu söylediler. Ben hiç siteye girmedim. İmza atılırken biraz şüphelendim ve araştırınca bunlarla karşılaştım. İptal etmek için bana verdikleri numarayı 0850 8504128 aradım ama öyle bir numara yok ulaşılamıyor ve iptal edemedim tabii ki. İmzalan belgede bir ürün aldığım yazıyor ama ben bir satin almadım. İlk taksit 24.08.2024 tarihi görünüyor belgede. Bunu bir şekilde 14 gün dolmadan iptal edeceksiniz. Ben o gelen kişilerin fotoğraflarını ve bu konuyu polise, jandarmaya şikayet ettim. Suç duyurusunda bulundum eğer şikayetimi ve suç duyurumu geri çekmemi istiyorsanız bu imzalattığınız saçmalığı iptal edeceksiniz. Size verecek 1 kuruşum bile yok. İsterseniz yazdıklarımı anlarsınız...

Yorumlar(31)

24 Mart 12:05

Kardeşimin başına geldi. Hiçbir şekilde bir belge vs olmadan, bilgilerini kullanarak icra göndermişler. Arkadaşları bulduk, bir yanlışlık vs olması lazım öyle bir durum olamaz diyerek konudan kaçmaya çalıştılar. Sonra iknacı bir tavırla sordum) tüm şebekeyi deşifre ettiler. Şimdi avukat diye kullandıkları adama ulaşmaya çalışıyoruz. Onu da iknacı bir yöntemle bize tüm durumu anlatmasını isteyeceğiz. Ankara'ya gidiyoruz ama büyük bir ihtimalle güzel bir tatil geçirip geri geleceğiz.

30 Eylül 2025 14:42

1 yıl geçti üstünden bir sıkıntı oldu mu

4 Ocak 2025 14:56

Ben de aynı durumla karşılaştım. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip elimdeki belgelerle birlikte dilekçe yazdım. Eğer ön bilgilendirmeydi sanırım onu imzalamadıysanız muhtemelen lehinize sonuçlanır demişlerdi. Yani sözleşme imzaladıysanız bile o sözleşme geçerli olmayabilir. Daha sağlıklı bilgiyi Tüketici Hakem Heyeti verecektir.

3 Ocak 2025 15:46

Gülsüm hanım bende mağdurum 2 taksit gecikmiş olarak gösteriyor şu an ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

30 Aralık 2024 15:27

İhtarnameyi nasıl yazdınız örneği var mı elinizde bende yazacağım çünkü nasıl yazacağımı anlamadım

7 Aralık 2024 21:09

İhtarnameyi avukatla mı yaptınız yoksa kendiniz mi lütfen yardımcı olun

14 Kasım 2024 19:02

Bir işlem uyguladılar mı size bilgi verir misiniz

30 Ekim 2024 15:04

Merhaba aynı durumla bende karşı karşıyayım bana da aynı işlemi yaptılar ben böyle bir şey almadım bana diyorlar ödeyeceksin yüzde otuz icra gelir ödemezseniz dedi bende ödemeyeceğim dedim şimdi polise ihbar etim

26 Ağustos 2024 21:53

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum şu an. İcra vs geldi mi? Ya da son durum ne acaba

Start Dil Akademi Tutarsızlığı Ve Do

14 Mart 2024 00:265.665

Start Dil Akademisi tarafından çalıştığım yere gelip yabancı dil kursu hakkında bilgi verdiler. Söylenen online ders içi...

2 Destek2 Yorum

Start Dil Akademi Sözleşme İptal Etmiyor

15 Mart 2024 04:244.688

Start dil akademisinden iki kişi iş yerime geldi. Prim doldurmaları gerektiğini falan söylediler. Bende belki dil kursu ...

1 Destek1 Yorum