Start Dil Akademi Tutarsızlığı Ve Do

14 Mart 2024 00:26

Start Dil Akademisi tarafından çalıştığım yere gelip yabancı dil kursu hakkında bilgi verdiler. Söylenen online ders için şifre verildi. Bu şifreyle girip derslere katılabileceğim söylendi. Beğenmediğim takdirde cayma hakkım bulunduğu, sözleşme üzerinde yazılı olan numaraları arayarak iptal edebileceğim belirtildi. Ancak ne yazık ki öyle olmadı. Defalarca aramama rağmen 'iade talebinizi aldık' dediler. Meğerse 14 gün sürenin dolmasını bekliyorlarmış. 15. gün S****** adında bir kadın arayarak taksiti yatırmadığımı söyledi. Sözleşmenin iptal olmadığını, iadeli taahhütlü gönderim yapmadığımı belirtti. 'Neden o kadar aradığımda söylemediniz?' diye sorduğumda, 'sözleşme üzerinde yazıyor, okusaydınız' yanıtını aldım. 26.400 TL olan sözleşmenin 21.000 TL'ye düşürülüp 4 taksit yapabileceğimi ve 5.250 TL'yi hemen yatırmam gerektiğini söyledi. Ben de A**** S********* adına yatırdım. Kısacası mağdur oldum. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. CİMER'e şikayet ettim ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yaptım. Konunun takipçisi olacağım.

Ülkü
Ülkü

Benimde başıma aynı durum geldi icra işlemi durduktan sonra dava açtılar mı acaba nasıl sonuçlandı öğrenebilir miyim

Bahriye
Bahriye

Merhaba söylediklerinizin aynısı bizzat kendim yaşadım. Sizin sonuç ne oldu

15 Mart 2024 04:24
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 20:26
Yasar sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 18:27