Arda sonuçtan çok memnun

StarPets Robuxum Nerede Ne Zaman Gelecek

05 Ocak 2024 20:48
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Tekrardan teşekkür ederim şu an tekrar robux aldım yine sizi tercih ettim robux miktarı 1310 robux robuxu en yakın zamanda gönderirseniz sevinirim”

Ben sizden Robux almıştım, şu hesaba: Yigit_123xx; ancak hâlâ gelmedi. 1 hafta bekledim, yine gelmedi. Sizden şikayetçiyim. Robux'um nerede ve ne zaman gelecek? Aldığım Robux değeri 953. Game Pass de yaptım, ama o da hâlâ gelmedi. Hatta ilk denediğimde hata oluştu, sonra denedim ve düzeldi. Ne zaman gelecek bu Robux?

07 Ocak 2024 13:58

Merhaba, paramın geri iade etmek istiyorum zaten robux gelmiyor 6.6 dolarlık bir robux almıştım 953 robux ediyor paramı geri iade ederseniz sevinirim

07 Ocak 2024 14:00

Merhaba, para iadesi istiyorum zaten robuxum gelmedi lütfen paramı iade edin aldım robux miktarı 953 para miktarı da 6.6 dolar lütfen para iadesi yapın

13 Ocak 2024 14:25

Teşekkürler geçen baktım robuxum gelmiş starpets e buradan teşekkür ediyorum robuxumu gönderdikleri için

18 Ocak 2024 12:58

Talha
Talha

Bende de aynı sıkıntı var ilk denediğimde hata verdi parayı geri aldım ikinci deneyişte hata vermedi ama Game Pass yapmama rağmen alamadım

Tuğçe sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2025 00:59
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
06 Temmuz 2023 19:08
"Teşekkürler para iadesi yapıldı"