Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Tur SSC Tur Şikayet Konusu

Gruppal Tur SSC Tur Şikayet Konusu
03 Temmuz 2023 11:29

Yaşadığımız en kötü tatildi. Gruppal 'den Karadeniz Batum turu aldık. Trabzon Havalimanı'ndan SSC turun rehberi olan m*** hanım bizi karşıladı. Yaptığı agresif davranışlardan rahatsız olduğumuz için onun rehberliğinde gezmek istemedik. Araç kiraladık turda olan insanlar da şahittir onlardan araçtan indiğimiz için insanlardan imza toplamış sanırım tutanak tutmuş otel ve dönüş Uçak biletimizi iptal etmişler bir ev sahibi kiracısını çıkarırken dahi bir ay öncesinden haber verir. Otel hakkımızı ve uçak biletimizi yalan yanlış iptal etmişler. Bu mağduriyetimizi bayram üzeri 25000₺l para harcayarak devam ettik uçak biletlerimizi çok zor bulabildik bayram üzeri Gruppal'i arıyorum SSC 'yi arayın diyorlar SSC arıyorum Gruppal'i arayın diyorlar muhatap olacak kişi asla yok SSC turun Instagram adresinden DM üzerinden mesaj attım bana mahalle azıyla terk edin. Otobüsümüzü diye cevap yazmışlar Bütün belgeler ispatlar kanıtlar elimizde şikayet edeceğim bu yaptıkları yanlarına kar kalmamalı. Oldu. Efendim her turdan iki kişiyi atsınlar uçak biletlerini otel haklarını parasını ceplerine atsınlar köşeyi dönerler var mı böyle bir dünya bu durumda yasal yollara başvuracağız.

06 Temmuz 2023 11:44

SSC turun rehberinin yapmış olduğu hatanın kendini savunmak için yazdığı altınada otobüsten İndiğimize dair toplamış olduğu imzalı tutanakdan sonra birkaç saniye içerisinde bizim tüm haklarımızı iptal edebiliyor bu kadar basit olmamalıydı. Siz şimdi 7 gün yasal süre diyorsunuz. Bu iptaller yapılırken arayıp bizden mağduriyetimize dair durumu sorgulamadınız yanımızda olmadınız bir kiracı bile evden çıkarılırken dahi bir ay öncesinden haber verilir anında işin basit yoluna kaçtınız. Bu tur şirketinin Instagram’dan Mağduriyet cevabımıza yazmış olduğu mahalle ağzı yazıları ve engellemesi CC attık size üslupları belli. Bayram tatilimizi nasıl geçirdiğimiz ortada lütfen bir an önce çözümleyin. Saygılarımla

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
03 Ekim 2023 17:23
SSC Tur Karadeniz Batum Turu Rehberlik Eksikliği Ve Olumsuz Şikayetler
SSC Tur Karadeniz Batum Turu Rehberlik Eksikliği Ve Olumsuz Şikayetler

10 Eylül 2023 00:52
Esma sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 11:38

Kabus Gibi Bir Tur Deneyimi: Arızalı Otobüs Ve İlgisiz Rehber

Hülya
06 Nisan 2025 14:06
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
17 Haziran 2023 18:14