SsangYong Servisin Gereksiz Para Ödetmesi

05 Aralık 2023 10:46

Ben şikayet için yazıyorum benim 2014 model Rexton w Platinum plakam: 34 zt ***69 aracım var aldığım günden beri garantisi bittiği halde bütün bakımları serviste yapılmaya devam edilen bir araçtır. Arabamın sabahları çalıştırdıktan sonra vitese takınca titretip istop etme ve kendi kendine yolda giderken hız sabitleyicisi alıp çıkarma sorunu vardı çorluda ki servis motor elektrik tesisatından dolayı dedi bende yaptırdım aracım 1 gün serviste kaldı 30.000 TL para ödedim ama sorun devam etti başka bir parça daha dediler bir daha yaptırdım en son aracımı bir daha bıraktım 2 gün serviste kaldı halledildi denildi aracımı teslim almaya gittiğim de servisten çıktıktan hemen sonra hız sabitleme problemi tekrar etti ve servise hemen dönüş yapıp arabayı götürdüm usta da binip test etti kendi de gördü sorunun devam ettiğini ama aracımı bırakmadım çünkü bıktım artık sabahları titreyip istop etme sorunu da devam ediyor servisten teslim aldıktan bir gün sonra sabah çalıştırıp tekrar denedim ve problemin düzelmediğini gördüm arabam hem 2 gün boşuna serviste kalmış oldu hem de servis boşu boşuna bana 30.000 TL para ödetti firmanın bu sorunla bir an önce ilgilenip arabamı düzeltmelerini istiyorum ya da param iade olsun bu sorun üstünde durulup düzeltilmediği takdirde fatura ile mahkemeye vereceğim mahkeme ile de kalmayıp Kore de direkt fabrika yetkililerine distribütör firmanın ilgilenmediğini bildirip elimden gelen hukuksal işlemleri yapacağım yetkililer bir an önce ilgilensin ve ödediğim paranın hakkını versinler ya da ödediğim ücreti iade etsinler bende firmanın artık servislerin iyi olmadığını bileyim firmanın bütün mail adreslerine yazdığım halde ilgilenen olmadı. Demek ki direkt Kore'ye fabrikaya yazmam gerekiyor elimden geleni hukuk yoluyla da yapacağım ve fabrikaya kadar ulaşıp güvendiğin distribütör firmasının Türkiye'de firma adını kötülediğine varana kadar kanıtlayıp şikayetçi olacağım.

profile profile profile

Sürekli Servise Giden Aracımın Sorunları Bir Türlü Çözülmedi

Serdar
17 Haziran 14:52
Sürekli Servise Giden Aracımın Sorunları Bir Türlü Çözülmedi
Nilgün sonuçtan memnun

Volvo Xc90 Ve Çözülmeyen Sorun!

Nilgün

Deniz sonuçtan memnun değil

Renault Onarım Sürecindeki Belirsizlik Ve Mağduriyet

Deniz
28 Nisan 10:27
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
29 Ağustos 2023 10:37