Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Spinwon Spin Won Ödeme Yapmaz. 50k Mı Yediler

Ferhat
02 Ağustos 2024 17:17

Siteye 50 k yatırdım. Pragmatik sağlayıcılarında satın alım yaptım. Satın alımlarımın çoğunda sistem hata verip satın aldığım tutarları iade etmeyip kazandığım tutarları da iade etmedi. Yaklaşık 25 30 k mı aldı ve geri ödemedi. Canlı destek yardımcı olmadı ve siteden attı beni engelledi. Arkadaşlar benim 50 k mı yediler. Yatırım falan yapmayın çok üzülürsünüz

03 Temmuz 2024 23:58
Derya sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Nisan 2024 17:49
"Kısa sürede çözümlendiği için teşekkürler"
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2025 11:30
Galip sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Mart 2024 16:44
"Tarafım ile sesli olarak iletişim sağlandı ve alt yapısal kaynaklı global güncelleme nedeniyle bakiyenin otomatik olarak düzenlendiğini belirttiler. Güncelleme nedeniyle işlem sağlayamadıkları için de sesli olarak iletişim sağlanmasının daha doğru olduğunu düşünmüşler. Bakiyem şu anda tekrar düzeldi ve çekim talebimi ilettim. 5 dakika içerisinde hesabıma aktarım sağladılar. Teşekkür ederim anlayışları için. Bu siteyi sevdim."

07 Aralık 2023 16:37
Admiral Casino Bakiyem Sıfırlandı Param Verilmedi Haklı Olduğum Halde