Casifame

Şikayet Yaz
29 Şikayet
Casifame
Şikayet Yaz
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Aydin
20 Mayıs 2024 22:13

Ali
09 Nisan 2024 02:13
Galip sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Galip
01 Mart 2024 16:44

"Tarafım ile sesli olarak iletişim sağlandı ve alt yapısal kaynaklı global güncelleme nedeniyle bakiyenin otomatik olarak düzenlendiğini belirttiler. Güncelleme nedeniyle işlem sağlayamadıkları için de sesli olarak iletişim sağlanmasının daha doğru olduğunu düşünmüşler. Bakiyem şu anda tekrar düzeldi ve çekim talebimi ilettim. 5 dakika içerisinde hesabıma aktarım sağladılar. Teşekkür ederim anlayışları için. Bu siteyi sevdim."

Çağlar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Çağlar
28 Şubat 2024 16:58

"Konu ile ilgili markanın elektronik posta adresine mail ilettim. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde geri dönüş sağladılar. Tavsiyemi dikkate aldılar ve bu problemin çözülmesi adına canlı destek ekibini çoğaltacaklarını belirttiler. Ayrıca artık 30-40 sıra değil, 10-15 sıra bekliyorum. :) Şunu da belirtmek isterim ki bu site bana gereğinden fazla iyi geldi. Umarım kendimi tamamen kaptırıp da kayıplarda boğulmam... İyi kazandıran site, en gözde sitemdir. :) Teşekkür ederim casifame!"

Aysu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Aysu
26 Şubat 2024 01:09

"Güvenilir sitede oynamak için casifame de oynamaya devam. Teşekkürler..."

Aysu Şikayetini Yayından Kaldırdı
Aysu
23 Şubat 2024 05:26
Aysu Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
17 Şubat 2024 12:26
Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
15 Şubat 2024 16:15

"Tarafıma aranıp dönüş ve çözüm sağlandı teşekkürler casifame ailesi"

Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı

13 Şubat 2024 19:37
Özlem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
10 Şubat 2024 10:08

"Gerekli ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Kayıp bonusum hesabıma tanımlandı. Diğer siteler gibi uzun süre cevap vermemezlik yapmıyorlar. Tekrardan teşekkürler casifame."

Socialko
10 Şubat 2024 01:29

"Unuttuğum oyun varmış onu da açtım 4800TL olarak bakiyem yansıdı bakiyemide oyun hesabıma aktardılar Çekim talebimi soracakken aktarılmış bile Casifame güzel sitesin. Boşa o kadar laf ettik Teşekkür ederiz casifame"

Çağlar
10 Şubat 2024 01:04

"Benden CASİFAME'YE 5 yıldız! Her ne kadar sayı kuralı ihlalinde bulunsam da bunu bilmeden yaptığım için tarafıma bir inisiyatif sağlandı ve 15 bin liramı tık diye hesabıma yatırdılar. Casifame. Gönlümün tam ortasında açan bir çiçek gibisin. Ayrıca call center'dan Hakan Bey'e özellikle teşekkür ederim. Çok ilgiliydi kendisi."

Salih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Salih
09 Şubat 2024 21:03

"Tek seferlik inisiyatif sağlandı eklemeyi unuttum Çok teşekkür ediyorum casifame"

Salih Şikayetini Yayından Kaldırdı

09 Şubat 2024 17:52
Deniz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Deniz
08 Şubat 2024 21:14

Deniz
05 Şubat 2024 02:57

"Altyapısal sorundan kaynaklı yansımamış kazancım yansıdı teşekkürler Casifame Kazanmaya devam"

29 Ocak 2024 18:25

"Gereken iletişimi tarafıma sağladılar ve yaşanan mağduriyet için özür dilediler sorunumu da çözdüler. Burada daha çok zaman geçirecek gibiyim. Teşekkürler casifame."

Nasif
29 Ocak 2024 18:16
Eda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Ocak 2024 17:34

"Teşekkürler ilgilenildi sorunum çözüldü"

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Aysenur
27 Ocak 2024 16:26
Selin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Selin
26 Ocak 2024 08:40

"Bu kadar hızlı dönüş alacağımı düşünmüyordum. Direkt olarak arayarak yardımcı oldular 1-2 dakika içinde çekimim ulaştı. Bundan sonraki durağım bellidir. Teşekkürler Casifame"

Casifame Havale Çekim Ne Alaka
Gizem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gizem
22 Ocak 2024 10:36
22 Ocak 2024 10:18
Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Güneş sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Güneş
22 Ocak 2024 10:01

"Teşekkürler ödemem yapıldı yatırım sağladım tekrar kazandım başarılı"

Güneş Şikayetini Yayından Kaldırdı