Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 16:10

Şöyle başlayım. Yıllardır gittiğim yıkamadan böyle bir hizmet beklemiyordum. Aracı komple ppf yaptırdım. Tavan ile kaputa kuş pislemiş pff de de iz bırakmış. Yakmış şeffaf kaplamayı. Sözde 6 yıl garantisi var. Cevabı şu oldu. Kuş kakasını hemen temizleyeceksin. Kuşun ardını mı takip edeceğim? Hadi bu benim hatam diyelim. Tavan ve kaput filmini tekrar değiştirdik bunun için benden ücret aldı yine. Tavanda ki ppf yi sökerken kol dirsekleriyle tavana baskı yapmışlar 40 a yakın göçük gamze olmuş tavanda. Dediler ki git doğuşa sor (distribütör). Dolu yağmıştır dedi neden sadece tavanın sağ ve sol kısımlarına göçük var. Dolu gerçekten böyle aziz mi yağıyor, neden diğer kaporta aksamında göçük yok? ( İstanbul’da dolu muhalefeti olmadı ayrıca o dönemde ) Yıllardır esnaf dedim onluk mesele değildir dedim. Doğuştan ilerledim. Kendimi rezil ettim. Gemi irsaliye formundan fotoğraflarına kadar benimle paylaştılar sıfır hata prensibiyle araç çıkartan / satan yere beni ve kurumu meşgul ettirdi. Tespitler sonucu ppf sökerken dirsek bastırması sonucu olduğu saptandı. Zamanında bayilik almış ne kurumsal yapılanması olan ne de esnaf erdemi olan bir yıkama işletmesi. 85 bin₺ para aldı. Ne fatura var ne bir şey. Benim hatam deme erdeminde bulunmadı. Yıkamasına bir şey diyemem.

Ama ben bunları yaşadım. Taktir sizin hizmet alıp almamak.

Yaptığı iş patlak vermeye başladı 1. Aydan. Böyle işletmelerin beyaz bayrağı çekmesi ümidiyle
Aynı zamanda göçük düzeltmeye de para vermek durumunda kaldım. Onların hatasını ben ödedim.
Götürmeyin aracınızı, yazık. Tüm bunlar olurken olur öyle şeyler sen takıntılısın cevabını aldım. Ne haddine. İşini doğru yap. Bir aylık sıfır aracın içinden geçti.

Erol
13 Eylül 2023 16:05

20 Mayıs 2024 17:09
Serap sonuçtan memnun

27 Kasım 2024 13:12
"Öncelikle iletişime geçen iki yetkili personele nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İletilen numarayı aradım. Yetkili personel nazik bir şekilde sabırla beni dinledi, şube yetkilisinin beni aramasını sağladı. Şube yetkilisi aradı son derece nazik bir şekilde bu yaşanan durum hakkında özürlerini sundu. Yıldızda eksik puanlama yapmamın sebebi; ben bu iyi niyetten uzak süreç karşısında iç dış yıkama bedelinin kesilip tarafıma ödememin iadesini rica ettim çünkü tekrar iletişimde olmak istemediğimi belirttim. Yetkili personel ödememin %50 sini iade edip bir yıkama hediye etti. Tabi bunu dayatmadı fakat bir pazarlık süreci bana uygun değil keşke direkt talebimi uygulayıp konuyu kapatsaydık. İyi niyetini şirketini korumaya çalışmasını anlıyorum ama benim için çözüm bu şekilde net olacaktı. Pazarlık yapmak bana göre değildir bu nedenle konuyu uzatmamak adına kabul ettim ödememin %50 sini iade aldım. Hediye edilen yıkama işlemine gitmeyeceğim."
Detaylı Temizlikte Hayal Kırıklığı: 5000 TL'lik Hizmetin Ardındaki Gerçekler
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Carwax 0 Km Aracımı Mahvetti!

Aytekin
14 Haziran 2024 03:23
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Autoclub Aracımda Yapılan Kaplama Sonucu Büyük Hayal Kırıklığı

02 Ekim 2023 22:09