Latife sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler 5659 Demirgül Müdür Ve Bs Söyledim Dönüş Olmadı

13 Eylül 2024 22:05

Merhaba, 29.03.2024 tarihinde Demirgül mağazasında part-time olarak 7 saat, 10.15 gün boyunca çalıştım ve sağlık sorunu olduğu için İzmir'e gitmek zorunda kaldım. Ücretsiz izne çıktım. Döndüğümde saatlerin fazla geldiğini anladım ve müdürümle konuşup görüştüm. O da ilk defa part-time çalıştırdığı için bilgisi olmadığının farkındaydım ve kendisi de bunu belirtmişti. Sonradan çalışma süremi 6 saate düşürdü. 1.5 ay boyunca 6 saatten çalıştım. Zaten öğlen iki de gelen arkadaş gece 9.30'da çıkıyordu; hemen hemen aynı çalıştık. Onlar 21.500 TL alırken ben 15.000 TL aldım. İşe girerken part-time olduğunu biliyordum, lakin bana maaşımın 21.500 TL olduğu söylenmişti. Ben bilseydim 15.000 TL'ye asla girmezdim ve sonradan bu durumu bana bildirdiler. Sonuçta aynı çalışıp az para almak benim için saçmaydı ama maaş çok azdı. Sorunum sadece bu. Şimdiden teşekkür ederim.

07 Kasım 2024 20:04

Merhaba 5659 Kepez Antalya demirgül şubesi için yazıyorum 29.03.2024 tarihinde ise part time olarak alındım maaşım 20 bin demişlerdi sonradan 15 bin yatırdılar ve çalışma saatleri yedi saatti müdürümle konuştum altı saate düşürdü çünkü oda daha önce part time çalıştırmadığı için bilgisi yoktu ve gerçekten benim için çok çabaladı ama bölge sorumlusu dahil kimse ilgilenmedi ben işten 6 ayım dolunca öğrendim ve işten ayrılacaktım zaten part time çalışanlar dört saat çalışıyormuş ve son gelen bölge sorumlumla görüştüm ilgileneceğim dediler Daha önce şikayette ettim aradılar puantaj defterine bakacağız dediler ama yine bir şey çıkmadı bir buçuk aydır bir puantaj defterine bakamadılar mı gerçekten

19 Ekim 2024 14:31

Kepez Antalya 5659 demirgül mağazasında çalıştım ve bir aydır işten ayrıldım ama çıkmadan önce söylemiştim hakkımı vereceklerini söylediler ilgileneceğiz dediler gerekli yerleri aradım ama çalışmadığım için sigortalı görünmediğim için ilgilenemediler.

17 Ekim 2024 11:40

İşe girince ayrı dert çıkınca ayrı dert ama ne olursa olsun bu zmn kadar hiçbir yerde hakkımı yedirmedim burda asla yedirmem artık beklemek istemiyorum bir ay oldu zaten demek ki kimse hiçbir şekilde uğraşmıyor şu anda da ugraşilmicaksa ben başka türlüde yazarım.

15 Ekim 2024 17:55

Ben daha önce şikayetimi yazmıştım part time olarak girip fazla çalıştırılmıştım ve nereden bakılsa 90 veya daha fazla saatim var içeride fakat bölge sorumlum hariç kimse ilgilenmedi ve şu an hala çözüm yapılmadı sadece aradılar ama ben aranmak istemiyorum çözüm istiyorum bir aydır bekliyorum neredeyse.

15 Ekim 2024 10:52

13 Eylül 2024 23:04 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

10 Ekim 2024 09:18

Hala çözüm bulunmadı

10 Ekim 2024 09:20

Bir ay oldu neredeyse çok mu zor acaba insanların sorunlarını çözmek ben zaten gerekeni söyledim sadece ilgileneceklerdi.

19 Ekim 2024 14:27

Şikayetimle ne zmn ilgilenecekler bir ay oldu

Mehtap
Mehtap

Hiçbir zaman ilgilenmezler bende şok markette part time in olarak çalıştım bir sorunum olduğunda istifanı ver diye sürekli baskı gördüm yani sen çıkarsan yerine çalışacak personel çok diyorlar çalışanın bir değeri yok

Şok Marketler Biraz Olsun Hak Hukuk Adalet...

05 Temmuz 2024 23:51
Damla sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 13:27
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Siparişimde Eksik Ürünler Teslim Edildi Ücreti Tam Aldılar Mağduriyetim Giderilmiyor

10 Ekim 2025 16:43
siparisimde-eksik-urunler-teslim-edildi-ucreti-tam-aldilar-magduriyetim-giderilmiyor-3.jpg
siparisimde-eksik-urunler-teslim-edildi-ucreti-tam-aldilar-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

Şok Marketler Kategorileri