Zeynal sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market Kiracısının Sözleşme Süresi Dolmasına Rağmen Tahliye Etmemesi

31 Ekim 2024 12:34

Şok market kiracımız sözleşme şartlarına uygun olarak iş yerimizi kiraladı. 15 yıl oldu ama hala çık dediğimiz halde çıkmıyor. Sözleşme süresi bittiği halde fesih yazısı çektiğimiz halde Türkiye'deki mahkeme işleyişini bilip işi uzatıp çıkmıyor. Tahliye etmiyor iş yerini.

28 Kasım 2024 17:03

Şok market kiralanan yerden çıkmıyor. Resmen oranın sahibi gibi oluyor ne çıkıyor ne kirayı yeniliyor ne mahkeme ne görüşme be arabuluculuğu dikkate aldı. Hayatımdaki en büyük hatam iş yerimi şok denilen kuruma kiraya vermek oldu. Çıktığı gün kurban keseceğim. Şimdi bunu okuyup ilgili birimlere aktaracağız yazacaklar, o da boş bir yere aktardıkları sorun çözdükleri yok. Mülk sahibi olarak bizi ciddiye almıyorlar. Muhatap asla yok. Söyledikleri boş beleş zaman doldurmak oldu. Artık çıkın demekten yorulduk. Çıkın dükkanımdan 15 yıl oldu. Çıkın... Çıkın. Çıkın. İstemiyorum sizi. Kurum olarak sizi istemiyorum. Daha ne diyeyim. Çık malımın sahibi değilsin. Çık çık. Çık boşalt mağazamı. Şimdi diyecekler mağaza adresinizi yazın sanki çok ilgilenecekler gibi siz ilgili ayağına girmeden ben yazayım Adıyaman merkez eskisaray Mahallesi Gölbaşı Caddesi... Çık boşalt mağazamı istemiyorum. O levhayı orada görmek istemiyorum. Sizin adınızı hayatımda hiçbir noktada görmek istemiyorum cümle içinde bile şok kelimesini kullanmak istemiyorum... Çıkın en hafif tabirle çıkın gidin istemiyorum...

05 Kasım 2024 00:27

Aynı durum bizde de var 15 yıldır çıkmıyor, fesih, noter mahkeme, Arabulucu görüşmeler yaptık, çıkmadı çıkmadı çıkmıyor,

31 Ekim 2024 13:03 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için mülkünüze ait olan mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

31 Ekim 2024 14:59

Adıyaman merkez eskisaray Mahallesi Gölbaşı Caddesi no 86 / a

31 Ekim 2024 15:06

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

28 Kasım 2024 17:01

Rıdvan
Rıdvan

Tamamda 10 senelik sözleşme imzalandıysa 10 sene doldumu nasıl çıkmıyor bunun cezai bir yaptırımı yok mu

Hizir
Hizir

Evet aynı durum bızdede zamp gibi yapıştı bugün olsa hata vermem bos bırakırım vermem

15 Yıllık Mağduriyet: Şok Market Kiracı Sorunu

11 Nisan 2025 15:50
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Kira Sorunlarıyla Boğuşan Dükkan Sahibi: Şok Market Çıkmıyor!

28 Şubat 2025 21:30

12 Ekim 2023 16:25