Sofra Börek Baklava Doğum Gününde Hayal Kırıklığı: Kıymalı Börek Siparişi Sorunu

29 Eylül 2024 14:03

Sofra börekten üç gün önce doğum günümüz için kıymalı su böreği siparişi verdik. Çünkü peynire alerjimiz var. Her neyse doğum günümüz bugün, ve kuryeleri WhatsApp'dan kıymalı tedarik edilemeyeceğini peynirli gönderim yapılabileceğini söyledi. Yani firmadan biri de zahmet edip aramıyor da kurye ile bilgi veriyorlar. Siparişi iptal ettik, bu seferde pazar günü olduğu için muhasebeleri yokmuş, ödeme iadesi pazartesine kaldı. Neresinden tutarsanız tutun amatör, rezil, müşteri memnuniyeti bilmeyen, sorun giderme konusunda sıfır yetenekli olan bir yer. Tedarik edemeyeceği ürünü son dakika iptal ediyor, pazar günü diye de ödeme iadesini yapmıyor. Doğum günümüzde resmen börekçi arıyoruz bu amatörler yüzünden. Sizlerde yanılıp sipariş oluşturmayın diye yazıyorum.

Oğuz

Ben teşekkür ederim elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz👍

Oğuz

Yorum sizin hanımefendiye yardımcı olmaya çalıştık telefonunu da gizledim onun yaptığı gibi yapmak istemedim

Oğuz

Haliyle siparişin sistem üzerinden gece verildiğini sabah ise baslarken hemen aksiyon almak adına hanımefendiye bilgi verildiği aşikardır

Melisa
Melisa

Çok iyi yapmışsınız. Teşekkür ederim. Yorumumu destekleyici bir paylaşım olmuş :) tekrar teşekkürler.

24 Kasım 2023 19:07

30 Mart 2025 13:22