İrem sonuçtan memnun

Sleepy Bez Bant Sorunu
İrem
25 Eylül 2023 10:07
İrem'in Teşekkür Mesajı
“Demet hanım çok çabuk iletişime geçerek elimde sorunlu olan bezi inceleme için göndermemi istedi ama ben kullanmayacağım için atmıştım bir daha böyle bir şey yaşarsam atmayıp göndereceğim, ilgili çabuk dönüş için teşekkürler müşteri memnuniyetine önem verildiği belli oluyor”

Sleepy Natural bebek bezi paketin içinden 4 tanesinin bir tane bandı eksik şekilde paketlenmiş kullanamadım, o kullanmadığımız adetlerin de parasını ödüyoruz ama kullanamıyoruz bu durumda üretim hatası olduğunu düşünüyorum ama dikkat edilmesi gereken bir durum olmalıydı ve telafi etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Extra olanda böyle bir sorun yaşamadım ama bunda çok çıktı. Fotoğrafı ekledim.

25 Eylül 2023 10:20 (Şikayetten 13 dakika sonra)
İrem
25 Eylül 2023 11:00

25 Eylül 2023 11:01

Sevgili Tüketicimiz , Problem tespit edilen numuneyi tarafımıza gönderimi sağlanmadığı için analizleri gerçekleştirilememiştir. Problemin kaynağına ulaşabilmek, siz ve sizin gibi bilinçli ve değerli diğer tüketicilerimizin bu ve buna benzer problemler yaşamamaları adına tedbirler alabilmemiz için , problem tespit etmiş olduğunuz ürünü mümkünse orijinal ambalajı ile birlikte, PTT Kargo ile karşı ödemeli olarak aşağıdaki adrese göndermenizi, ayrıca sizinle irtibat kurabilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ediyoruz. “Eruslu Sağlık Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. , 4. Organize Sanayi Bölgesi, 83424 No’lu Cad. No: 3 Şehitkamil/GAZİANTEP” Göndermiş olduğunuz numune bize ulaştıktan sonra Kalite Kontrol birimimize iletilecek olup, incelendikten sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır. Ayrıca Sleepy Tüketici Destek Merkezi’mizde görev alan arkadaşlarımız, şikayetinizle ilgili olarak daha detaylı bilgi almak için sizinle irtibata geçeceklerdir. Sağlıklı günler dileriz. Sleepy Tüketici Destek Merkezi 0 850 644 55 00 #HepDahaİyisi

Özlem sonuçtan memnun

Özlem
18 Eylül 2023 14:07
"Çok çabuk iletişime geçildi ve çözüm üretildi, teşekkürler"
Sleepy Natural Bebek Bezi Bant Kısmı Yırtık

Sleepy Bebek Bezi Üretim Hatası
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
19 Ekim 2023 21:28
"Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi Sleepy ailesine teşekkür ediyorum."
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
30 Aralık 2023 18:51
"Müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşme yaptım ve ürünlerin incelenmesi için anlaşmalı kargo ile gönderebileceğimi belirttiler. İnceleme sonucuna göre karar verilecek. Teşekkürler..."